10 yıllık hasret sona erdi!
2026 6. kitabı
bu yıl iyi kitapların yılı dostlar! yıllardır beklediğim, yabancı booktokerlara bakıp bakıp imrendiğim bir seriyi sonunda kendi kitaplığımda da görebildim! kurgu fikrine ba yıl dım. harry potter’ı, gossip girl’u, kurt adamları, vampirleri ve astrolojiyi seviyorsanız bu kitabı sevmemenize imkan yok. (bence) sadece 2 konu var beni rahatsız eden: 1. kitabın son 10 sayfası ne manaydı?? herhangi bir anlam çıkarabilen oldu mu?? ne gerek vardı ki???? 2. devam kitaplarının çok acil çıkması lazım. bir okur olarak en en en sinir olduğum şey uzun serilerin devam kitaplarının aylar hatta yıllar içinde çıkması. Zodyak Akademi için en azından ilk 6 kitabın bu yıl içinde çıkacağını biliyoruz. Ama ben isterdim ki, bu birinci kitaptan sonra diğer kitaplar ya toplu olarak, ya da birer ikişer hafta arayla çıksın. Zaten globalde ortalığı ayağa kaldırdı, kendini ispatladı, yazıldı çizildi. Verin bize bütün kitapları, bakın rahatınıza. Neden bekliyoruz dostum biz neyi bekliyoruz??? kova stelyumlu kova ve yükseleni de koç olan biri olarak ben Ignis evine kaçar dostlar. cr: kitabın iç kapak, şömiz ve çizimleri @ekinkoch ‘a ait. Ekin hem fantastik roman yazıyor hem de muhteşem şeyler çiziyor. abartıya bakın. bazı insanların bu kadar yetenekli olmasına deli oluyorum.
Fantastik
UyanışSusanne Valenti · Olimpos Yayınları · 2025354 okunma