2026 31. kitabı
𝙊𝙯𝙖𝙣 𝙁𝙚𝙣𝙚𝙧𝙗𝙖𝙝𝙘𝙚 𝙨𝙩𝙖𝙙ı𝙣𝙙𝙖  Futbol sadece bir oyun mu, yoksa nesilden nesile aktarılan bir sevda mı? Bizim ev halkı da tam bir fanatiktir.  Kitabı çok severek ve istifade ederek okudular.  Evet ana karakterimiz ,Ozan’ın doğum gününde dedesi ona unutamayacağı bir hediye verir.  Birlikte Şükrü Saracoğlu Stadyumu’na giderler. Ancak bu ziyaret sadece gezmekten ibaret değil, adım adım bir kültürü, bir geçmişi, bir mirası tanıma yolculuğudur.  Kulübün kuruluşu, sarı lacivert renklerin anlamını ambleminin oluşumunu ve efsane futbolcuları öğrenirken, bir noktada tarihle de buluşturuyor. En çok sevdiğim tarafı da bu oldu diyebilirim. Mustafa Kemal Atatürk’ün kulübe yaptığı ziyaret ve hatıra defterine yazdığı o anlamlı not, sporun bu topraklarda sadece bir oyun değil,gençlik, disiplin ve milli bilinçle iç içe bir değer olduğunu hatırlatıyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tarih boyunca üstlendiği rol, Milli Mücadele yıllarındaki duruşu ve Türk sporuna katkıları da kitabın içinde yer alıyor...  Fenerbahçe taraftarları bu kitabı çok sevecek #atatürk #fenerbahçe #şükrüsaraçoğlu #taraftar #spor
Ozan Fenerbahçe StadındaMurat Çavga · Puslu Yayıncılık · 20201 okunma