·200 syf.····Okunma: 08 Şubat 2026 00:00 YAŞAM SAVAŞI
A l ı n t ı l a r
"Kendi mutlu olunca
Dünyayı da mutlu sanan,
Açlıktan yitenleri
Duymayan,
Bencil bencil dolanan...
İnsan mı?
İnsan."
"Ne yapabiliriz ki
Direnmekten başka
Acılarına yaşamın."
"İyiler,
Sevinçler,
Coşkular,
Neşeler,
Ongunluklar...
Neredeler?"
K i t a p Y o r u m u
@ofaruk9189 kaleminden ve @octopusyayinevii'nden çıkan "Yaşam Savaşı" içerisinde birçok duygunun bulunduğu bir şiir kitabıdır. Şairin deyimiyle “Bu kitap anlatmak için değil, dayanmak için yazıldı…”
Yazarımızın mücadeleci ve güçlü duruşu bu kitabın ortaya çıkmasını sağlamıştır diyebiliriz. Zorlu ve sanrılı dönemlerini satırlara döken yazarımızın yüreğinden geçenler... Kitap da ismini tam olarak buradan alıyor. Yer yer hayal kırıklıklarıyla yer yer de ufak tefek sevinçlerle verilen yaşam savaşı!
Bir kahve, bir mum, bir şiir kitabı. İşte tüm mesele burada kapanıyor. Zihin çeşitli duyguları tadıyor, bir iki saatlik resetleniyor. Tam olarak böyle anların eşlikçisi olabilecek bir yapıt. Sizlerin de bu dizeleri okumanızı, satır aralarında kaybolmanızı ve bir kez daha verdiğiniz savaşları hatırlamanızı istiyorum. Sadece hayatın size karşı değil, sizin de hayata karşı verdiğiniz mücadeleleri unutmamanız dileğiyle!
Ayrıca iki şiirinde karekod bulunuyor. Telefonunuzdan okutup dinleyebilirsiniz. Bakalım sizler neler hissedeceksiniz?
Şiirle ve sevgiyle kalın....
Yaşam savaşı… Herkesin içinde ayrı bir maceradır. Peki ya senin yaşam savaşın ne?
#reklam #yaşamsavaşı #şiirkitabı #işbirliği #kitapyorumu