2026 8. kitabı
Meral Kır / Aşk Ve Diğerleri Aşk, gizem ve gerilim dengesini ustalıkla kuran bir roman. Yazar, hikayenin belirli anlarına değil neredeyse her sayfasına bu üç unsuru aynı dozda serpiştirmeyi başarıyor. Bu da okurda tempo kaybı yaşatmayan ve merak duygusunu sürekli canlı tutan bir akış yaratıyor. Hikaye, yazarın daha önce “Aşkın Kokusunu Aldım” kitabında tanıştığımız Barış’ın oğlu Fırat ve Sancaktar Ailesi sayesinde tanıdığımız Sanem üzerinden ilerliyor. Bu bağ karakterlerin geçmişten taşıdığı yükleri ve bugünkü seçimlerini daha anlamlı kılarken okur için de tanıdık ama derinleşen bir hikaye hissi yaratıyor. Aile bağları, geçmişten gelen duygusal yükler ve karanlık olaylar arasında ilerleyen hikaye, sadece olay örgüsüyle değil karakterlerin iç dünyalarıyla da güçleniyor. Aşk ise bu karmaşanın içinde geri planda kalmak yerine, sınanarak ve olgunlaşarak yükseliyor. Her kitabı bağımsız okunabilen, duygusu güçlü ama abartısız anlatımıyla kalıcı bir etki bırakan bir okuma. Romantik gerilim seven ve karakter derinliği arayan okurlar için çok yerinde bir tercih.
Aşk ve DiğerleriMeral Kır · Parola Yayınları · 202558 okunma