2025 24. kitabı
Okunma: 21 Ağustos 2025 10:11
Siz de kişisel gelişim kitapları okurken gaza gelip kitap bittiğinde etkisi geçen insanlardan mısınız ? Ben biraz öyleyim, o sebeple kişisel gelişim okumaktan hoşlanmıyorum. Ama Atomik Alışkanlıklar kitabının daha ilk sayfalarında, yazar küçük yaşlardayken kendi başına gelen çok kötü bir olayı anlatıyor. Kitap gerçek bir olayla başladığı için benim için daha çekici hale geldi. Üstelik de okurken sıradan kişisel gelişim kitapları gibi hissettirmedi. Her yaştan insanın hayatının bir noktasına dokunacak bir kitap olduğunu düşünüyorum. Atomik Alışkanlıklar kitabı özellikle de hayatta bir amacı, bir hedefi olan her insanı etkileyecek türde bir kitap. Bu kitap; küçük adımların uzun vadede hayatımızda çok güzel farklılıklar oluşturabileceğini anlatıyor. Ve bence okuru buna inandırıyor da. Bunu yaparken sizi sıkmıyor, akıcı dili sayesinde keyifle okuyorsunuz. Yine de bir solukta değil de günde birkaç doz şeklinde okumanızı tavsiye ederim. Severek okuduğum, faydalı bulduğum bir kitaptı. Hayatta bir amacı olan herkese tavsiye ediyorum.. Ve kitaptan güzel bir alıntı bırakıyorum buraya; "Gerçek davranış değişikliği kimlik değişikliğidir. Bir alışkanlığa motivasyon nedeniyle başlayabilirsiniz ama ona bağlı kalmanızın tek nedeni kimliğinizin bir parçasına dönüşmesi olacaktır."
Atomik AlışkanlıklarJames Clear · Pegasus Yayınları · 202221,2bin okunma