2026 3. kitabı
Okunma: 29 Ocak 2026 14:04
Selin Solaris'e seslenmek istiyorum! Bu kitap hangi kafayla yayınlandı?! Ana karakterimiz çok sıkıcı çok boğucu çok dramatik. Farklı bir dilden anlatılsaydı belki güzel olabilirdi. Çoğu sahnede ve evet çoğu bölümde hiçbir şeyi kafamda oturtamadım. Her şey karıştı. Çünkü, demin dediğim gibi karakter devamlı kendi kendine dramatik konuşmalar yapıyor. Karakterimiz kendi kendine karanlık unsurlar arasında büyük bir cehennemdeymişçesine konuşmakta. Kitabı bitirirken acayip sıkıldım zaten gözüküyordur sanırım da ben bunu bir 5 ayda mı 3 ayda mı bir aylardır işte okumaya çalışıyorum. Bitirmeye çalışıyorum işte bitmedi bir türlü Allah'ım bitmedi. Neyse en sonunda bitirdim incelemeye geldim. Şimdi biraz konusundan bahsedeyim ortaçağ fantastiğinde yer alıyoruz. Bir tane kızımız var ve krallığın KOSKOCA KRALLIĞIN!!! koktuğu bir Akademi var yani düşünüyorum da koskoca krallıksın bilmem ne kadar zenginsin Bir tanecik akademiden mi korkacaksın gerçekten?¿ Neyse Ne diyordum İşte bu kızımızın annesi de babası da bu akademide Okumuş ve annesi bir görev sırasında ölmüş ya da öldürülmüş Yani bunu biliyor kendisi sonra bana bir tane babası var Babası dünyanın en adi pisliği insanı olduğu için küçücük 7 yaşındaki kızını eğitmeye başlatıyor. (Şimdii diyeceksiniz ki olabilir neden olmasın ama bekleyin) ve kızın annesinin vasiyeti ne biliyor musunuz benim kızım kana bulaşmasın. Babası da eşinin hatırasına ihanet ediyor. Neyse sonra bunu bir tane abisi var o da gidiyor geliyor işte ne bileyim arada kaynıyor. Kitap başlarda daha iyiydi. Çünkü kız ailesinin arasında daha güzel konuşuyordu daha güzel fikirleri ve daha güzel çalışan bir beyni vardı. İç sesi tatmin edici bir şekilde betimleme yapabiliyordu aynı zamanda da aşırıya kaçmıyordu. Yani olay örgüsü işliyordu en azından. Kız akademiye gitmek için evden çıktıktan sonra bayağı bir bozultuya verdi olaylar. Raven Akademisi hayranları neresini sevdiğinizi şu aşağıya bir yazın merak ediyorum gerçekten. Tamam ben de Selin Solarisi seviyorum ama kitapları Hiç güzel yazılmamış yani her Booktuber ve Bookstagram Booktok hesabı olan tepemize yazar diye çıkmasın anlaştık.
Raven SuikastçısıSelin Solaris · Martı Yayınları · 2025601 okunma
Okumadan bile nefret ettiğim bir seri / yazar. Özellikle yazarın kitlesinin (bot olmayan az da olsa) 12-11 yaşındaki çocukların oluşuyor olması berbat. Martı yayınlarını kaliteli sayardım. Yayınevine de yazıklar olsun böyle edebi(!) bir kitabı neden bastınız acaba ?Çok güzel yazmışsınn ellerine sağlık
irem saat geç olunca uyumuşum geç gördüm yorumları. Kusura bakma 🤍