2026 2. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2026 22:16
Yaşamak adlı kitabı okurken farklı duygular yaşadım. Kitap genel olarak bir insanın hayatı boyunca yaşadığı zorlukları ve kayıpları anlatıyor. Hikâye duygusal olsa da benim beklentimi tam olarak karşılamadı. Kitabın bazı bölümlerinde gerçekten üzüldüm ve karakterin yaşadıklarına acıdım. Özellikle peş peşe gelen kötü olaylar insanı etkiliyor. Ancak olayların sürekli üst üste gelmesi bana biraz abartılı geldi ve bu yüzden hikâyeye tam olarak bağlanamadım. Ayrıca kitabın dili bana çok sade geldi. Edebi bir anlatım bekliyordum ama anlatım daha çok düz bir hikâye anlatımı gibiydi. Bu yüzden kitabı okurken bazen sıradan bir hayat hikâyesi okuyormuş gibi hissettim. Yine de kitap tamamen kötü değildi. İnsan hayatının ne kadar zor olabileceğini ve her şeye rağmen yaşamanın önemini anlatması açısından etkileyici yönleri vardı. Bazı bölümleri duygusal olduğu için akılda kalıcıydı. Genel olarak Yaşamak, duygusal bir kitap olmasına rağmen benim için çok etkileyici olmadı. Olayların üst üste gelmesi ve anlatımın sade olması nedeniyle beklentimin altında kaldı.
YaşamakYu Hua · Jaguar Kitap · 202670,2bin okunma