Aşk bence bir hastalık hali, hatta delilik .Bu kitaptaki çiftimizle bir kez daha anlamış oldum bunu.
Cesur Baybars ,büyük bir holding patronunun yakışıklı oglu .
Babası Batı Baybars Mardinli .Cesur yedi yaşındayken ailesinde bir katliam yaşanıyor ve annesini kaybediyor .Emir de kuzeni .Annesiz,babasız kalmış o da .Kardeş gibi büyüyorlar.
Mısra avukat babanın kızı. Zengin bir aile .Staj için Baybars Holdinge gidiyor ve gittigi gün şirkette bir bombalama gerçekleşiyor. Öncesinde Mısra bunu planlayan insanları görüyor ve resmen bombaların üstüne atlıyor. Hastane odasında Cesur la ilk bakışmalarıyla aşkları başlıyor.Ama ne aşk .Tutku,cesaret ,delilik hepsi bir arada .
Mardin'deki Balaban ailesi ise hala Baybarslara düşman. Cesur Londra da kızları Leyla ile evlenmiş. Bir kızları olmuş ve Süryani olan Leyla ailesinden korktuğu icin intihar etmiş. Bu yüzden onu yok etmek istiyorlar .Ama işin asli da başka..Spolier vermemek için can çekişiyorum resmen.
Mısra nın eltisi Tena cok tatlıydı, hep yanında ,yardımcı ..
Sonra işler karıştı. Yanlış anlamalar ,iftiralar ,saklanan gerçekler..
467 sayfa kitabı elimden bırakamadım desem yeridir.
Harika bir aşk hikayesi bu ,tavsiye ediyorum mutlaka ..Yazarımın kalemini çok sevdim ,umarım yeni kitaplarda buluşuruz..
Kitapla kalın dostlar ....
Son Nefese Kadarİlknur Yaylımateş
Son Nefese Kadarİlknur Yaylımateş · Parana Yayınları · 202650 okunma