···Okunma: 24 Şubat 2026 01:26 ꧁ঔৣ ⱠɄ₵ł₳ ₳₴Ⱨ₮₳~•°₱ɆⱤł ⱠłĐɆⱤł ঔৣ꧂
Selamm, bugün sizlere keyif alarak okuduğum bir fantastik serinin 2.kitabı paylaşımı ile geldim. Peri Varisi serinin ilk kitabı olmuştu. Okuyanlar bilir,Elowyn bir ejderha muhafızları birliği arasında yetişmişti.Sonradan öğrendik ki kendisi Embermere kralının gayrimeşru kızı.
Ve olaylı bir şekilde Gece kalesinden alınıp Embermere'e getirildi.Varis Prens Satürn'ün ölümü üzerine taht varisleri turnuvasına katılmaya hak kazandı. Tabii ki bunların hiçbiri kendi isteğiyle olmadı. Altında kraliçenin hain planları yatmaktaydı. Simdi 2. kitapta kraliçe tüm korkunç yüzünü ortaya serdi. Pasif kralımız her ne kadar Rush Vega dan ne pahasına olursa olsun kızını koruması için söz almış olsa da, Vega kraliçenin sadık hizmetkarıydı. Aslında bulunduğu ortamda Elowyn'in güvenebileceği kimse yoktu. Fakat Rush ile arasındaki çekim tüm bu güvensizliğin üzerinde bir aşka dönüştü. Kraliçe öğrendiğinde kimse için iyi olmayacak bir haberdi bu.
Kraliçenin nefreti net bir şekilde görünüyordu, niyeti Elowyn'i turnuva içinde öldürtmekti fakat, gün geçtikçe soylu kanı ve artan güçleri Elowyn için dengeleri değiştiriyordu. Hain kraliçe Rush'la Elowyn i birbirine kırdırmayı hedefledi kaybetmesi için her şeyi yapan kraliçe büyülerle elini kolunu bağlarken Elowyn yavaş yavaş güçleri keşfediyordu.
Rush'ın kraliçeye bağlılığı ile aşkı arasındaki ikilemi, Elowyn'in annesinin kimliği ve sonunda meydanda Elowyn ve Rush'ın ölümüne karşı karşıya gelmesi..
Serinin 2. kitabı #perilideri aksiyonun düşmediği imkanların ve imkansızlıkların birbiriyle yarıştığı muhteşem bir okuma oldu. Gizli sırların büyülerin, perilerin, goblinlerin ve ejderhaların bu heyecanlı dünyasını okumak istiyorsanız kesinlikle doğru kitaptasınız!!