Merhabalar dostlar
Yeni bir Baskomser Nevzat mi geliyor acaba?
Bir Çınar Demirci polisiyesi okudum
Devamının geleceğini de düşününce yeni bir komiserimiz daha olacak dedim kendi kendime .
Çınar Komiser, karısı Sevgi ve kızı Ebruyla otobanda yolculuk yaparken,bir minibüs tarafından sıkıştırılıp kaza yapar .Femur kemiği kırılan komiser hastanedeyken karısını ve kızını sorar.Kızı güvendedir ama karısıyla ilgili kimsenin bilgisi yok .Sadece karısının üstündeki lavanta rengi kazağın kanlandığını hatırlıyor.
Yardımcısı Mert hastaneye gelir .Çınar in aklına kaza anında ,şoförün parmağında ki yüzük gelir .Bu yüzük onu üç yıl önceye götürür.
Üç yıl önce meslektaşı Cemille birlikte ,bir uyuşturucu operasyonu yaparlar. Orda Cemil in önünde, içi para dolu bir çanta vardır. Cemil ne kadar ilgisi olmadığını söylese de ,Çınar bunu rapor eder ve Cemil işten atılır. Bu yüzük Cemil e ait.
Kaza oldugu gece Çınar tarafından offshore hesabından yüksek meblağlı bir transfer gerçekleştiği ortaya çıkar. Ama imza Çınar a ait değil.
.Kim masum kim degil .Mert kimden yana ? Sevgiye ne oldu?Sanırım devam kitabında okuyacağız bunları.
Ama şunu anlamak lazım ki her insanın vicdanı kendi mahkemesini kuruyor aslında..
Kitapla ilgili tek eleştirim, sık tekrara düşülmesi olur.Polisiye sevenlere tavsiye ederim ..
Kitapla kalın dostlar...
Masum Bile Olsa ÖlmeliAhmet Olcay Dursun