2026 9. kitabı
Merhabalar, yine dinlediklerim bölümüne eklediğim bir kitap ile geldim. Sesli kitap dinlemeyi bu aralar daha çok arttırdım, bir işle meşgul olurken aynı anda kitap dinlemek güzel oluyormuş. Kitaba gelecek olursak, Halit ve Seniha iki kardeş. Halit Seniha’ya göre çok daha güzel daha sosyal daha sevilen bir kardeş. Ailesi Seniha’yı o kadar ikinci plana atıyor ki Halit tahsilini tamamlasın diye kızın ne çeyizini yapıyorlar ne evlendiriyorlar. Böyle böyle zamanla kızda kardeşine karşı yüksek bir kıskançlık duygusu oluşuyor. Sabırla bekliyor. Anne ve babası öldükten sonra kardeşiyle yaşamaya devam eden Seniha, bir gün Halit’in eve Mükerrem isminde bir gelin ile gelmesiyle olaylar başlıyor. Çok detay vermeden merakla bu üçlüyü ve diğer bir karakter olan Nusret’i sık duyacaksınız. Kitabın yazarını hiç duymadım, neden diğer Türk yazarlarımız kadar popüler değil merak ettim. Meğerse cinsel yönelimi ile ilgili camiadan dışlanmış. Böyle şeyler duyunca hüzünleniyorum. Kitabın akıcılığı ve merak uyandırıcı olmasını beğendim. Tavsiye ediyorum. Keyifli okumalar dilerim.
KıskanmakNahid Sırrı Örik · Oğlak Yayıncılık · 20213,366 okunma