2026 11. kitabı
Fidan Hanım Bu hayatta en güzel şey, insanın sevdiğiyle vedalaşabilmesidir. Peki ya vedalaşamadan gidenler? Bir mumu söndürür gibi sessizce silinen yüzler...Söylenmemiş son sözler, dokunulmamış eller, tamamlanmamış cümleler... #sinanakyüz den yine gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazılmış, yürekleri yakan bir roman. Fidan, adadaki evlerinde hayatının en mutlu günlerini yaşarken, ailesinin ve kendisinin başına geleceklerden habersizdir. O da babası gibi başarılı bir doktor olmak için mücadele ederken,Ablası Anita'nın kocası ile olan sorunları ailenin üzerine karabulut gibi çöker. Gerçekler acımasızca gün yüzüne çıkar. Ablasının eşiyle birlikte kendini zehirleyip öldürmesi bazı olayların dönüm noktası olur. Acı gerçek Anita, onun öz kardeşi değildir. Babası ondan bu gerçeği saklamış, annesi ise hep ablasına üvey evlat gibi davranıp hiç sevgi göstermemiştir. Fidan'nın babası ile annesinin boşanması dan sonra başına güzel olaylarda gelir. Han gibi mesela. Han, yakışıklı, kültürlü ve zengin bir ailenin doktor oğludur. Fidan ile evlenirler. Babasına olan kırgınlığı, annesinin herşeyden vazgeçip eve kapanması,aradığı sevgiyi,şevkati ananesi ve eşinde bulur Fidan. Halasında dwsdekleri ile evlenir yuvasını kurar. Herşey yolunda giderken uğursuzluklar peşlerini bırakmaz. Han'ın başına hiç beklenmedik bir kaza gelir. Bu kaza sonrası bel kemikleri ve üretrası kopan Han, hayatını yarım bir adam olarak yaşamak zorunda kalır. Olaylar binlarlada bitmez. Tıbbın yenilikleri ve hiç beklenmedik bir son kitapta sizleri bekliyor. Bu kadarıda olur mu? Dedirten tarzda hatta. Bazılarının kaderi anne karnına düştüğü an yazılıyor malesef Kalemi ve kurgusu ile yine etkili bir kitap daha yazardan. Keyifli okumalar #okudumbi̇tti̇ #gerçekler #geçmişzaman
Fidan HanımSinan Akyüz · Alfa Yayınları · 2025840 okunma