2026 32. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2026 23:09
Herkese selamlar Bugun size severek okudugum #şehadetserisi nin yeni kitabi #şehadetbayrakiçin yorumu ile geldim. Serideki sanirim en ateşli, tutkulu ve beni en cok etkileyen cift oldu. Murat Burak namidiger Mubuka ve Selin'in hikayesi tek kitaptan oluşuyordu ve açıkçası sayfa sayısını gorunce bir korktum. Ama hikaye oylesine akiciydi ki ne ara basladim ne ara bitirdim anlamadim. Su gibi, içimi kah ferahlatarak kah yakarak gecti gitti. Cok sevdim, cok. Keske devam hikayeleri olsa. Bu sekilde kalmalarini istemiyorum Tuğçe Aksal Kitabin baslama sureci ve hikayenin gidisati cok klise sayılabilir ama serinin diger kitaplarini ve erkek karakterlerini baz aldığım zaman bana oldukça farkli geldi. Ilk kitapta Olcay'in komutan ağırlığı, devamindaki seride Doğukan'in efendi agir basli hallerinden sonra asla uçarı, rahat, capkin sayılabilecek birini beklemiyordum. Mubuka resmen ters kose yapti beni seride. Okumaktan cok keyif aldigim bir karakterdi. Hazir cevap halleri bonus oldu. Ve ayrıca cidden cok asik bir adamdı. Onun asik hallerine, adamlığına, karakterli duruşuna bittim. Resmen dustum iyi mi Tek kızdığım nokta Selin'in son bir kez kendini anlatmasına izin vermemesi oldu. Eminim izin verseydi isler cok farkli olurdu onlar icin. Mubuka'nin kalbi genişti bir kere. Ustelik cok seviyordu eminim ki hemen yelkenleri suya indirirdi. Ben ondan bu havayı aldim cunku. Selin'de keza gururuna yenildi. Bir yere kadar onu anlayadabildim. Ama bende o eski sevgiliden kopamayisini anlamlandiramadim. Kızım bu adam seni iki farklı kizla aldatmis. Yemişim cocukluk arkadaşın olmasini. Kop artik, daha ne diye onunla konuşuyorsun izin veriyorsun? Boylesi daha mi iyi oldu? Olan belki de en çok sana oldu Hem Ata'nin yaptiklari sende guvensizlik olusturdu hem de ona tabii kaldın. Keske gurur yapmasaydın be güzelim Birbirini bu kadar seven iki kalbin bir hic uğruna heba olmasina kalbim kırık ama eğer bir arada değillerse paralel evrende benim huzurlu mutlu ailelerimden biri olarak kalacaklar. Kurt ne ayazlar gordun, Gelincigi kara kışın ortasında yalniz koyma Kesinlikle okuyun, gercek aska inananlara Şehadet - Bayrak İçin Tuğçe Aksal
Şehadet - Bayrak İçinTuğçe Aksal · Parola Yayınları · 202622 okunma