2026 22. kitabı
Okunma: 22 Şubat 2026 16:03
Jack Daimon: The Fall, adından da anlaşılacağı gibi bir düşüş hikâyesini anlatıyor. Romanın merkezinde güçlü görünen ama zamanla hem hayatında hem de kendi içinde sarsılmaya başlayan Jack Daimon var. Hikâye, onun aldığı kararlar, karşılaştığı olaylar ve bunların sonuçları üzerinden ilerliyor. Kitapta güç, hırs, kayıp ve yüzleşme temaları ön planda. Jack’in yaşadığı değişim adım adım işleniyor; özellikle karakterin iç dünyasına odaklanılması hikâyeye daha derin bir boyut katıyor. Olaylar sadece dışarıda yaşananlardan ibaret değil, aynı zamanda karakterin kendi iç hesaplaşmasını da gösteriyor. Anlatım dili genel olarak ciddi ve yer yer yoğun. Bu yüzden okurken bazen yavaşlamak gerekiyor ama konu ilerledikçe hikâyenin bütününü daha iyi kavrıyorsunuz. Özellikle karakterin yaşadığı kırılma anları kitabın en dikkat çekici bölümleri. Genel olarak bakıldığında Jack Daimon: The Fall, karakter gelişimine odaklanan, karanlık ve düşündürücü bir roman. Hızlı tüketilecek bir hikâyeden çok, üzerine düşünülerek okunacak bir kitap.
Jack DaimonBurak Ünal · Mythos Kitap · 20257 okunma