2026 68. kitabı
𝗞𝗶𝗹𝗶𝘁𝗹𝗶 𝗢𝗱𝗮𝗹𝗮𝗿ı𝗻 𝗘𝘀𝗿𝗮𝗿ı Dedektif Dergi Yazarlarından Türk Polisiyesinin İlk Kilitli Oda Öyküleri Antolojisi Herkese Merhabalar... Bugün sizlere harika bir polisiye öykü kitabı ile geldim. Sevdiğim bir çok kalem de bir arada Değmeyin keyfime modunda okudum. Hem de bir çok öykü okumuş oldum. Kitabımızın içerisinde birbirinden değerli 12 yazarımızın kaleme aldığı öyküler yer alıyor. Bu kitap bana fazlasıyla da iyi geldi. Tabi tema o isimden de belli hemen ona da değinmek lazım kapılar, pencereler kilitli ve olaylar aydınlatılmayı bekliyor. Eee hepsinin de bir kılıfı elbette ki var ne demişler 'Minareyi çalan kılıfını hazırlar. ' Keşke hepsinden bahsedebilsem ama ne yazık ki kısaca seçtiğim 3 öyküden bahsedeceğim. Ama hepsi harikaydı söylemeden geçemeyeceğim. İmkânsız (yeşim kaçmaz Yıllardır polislik yapmış son beş yıldır dedektif olan Devran Devridaim ülkenin en ünlü mücevher şirketleri sahibi Kemal ve Selma kardeşler tarafından yeni yıl partisine davet edilir. Bu parti bir kasabada babadan kalma bir evde olacaktır kalabalık beklerken davetin sadece dört kişi ile sınırlı olduğunu görür. O akşam kutlamadan sonra odalarına çekilen ev halkı ses ile ayağa kalkar. Ve Kemal bey intihar etmiştir. Ama bu olayda öyle sıradan bir izlenim yoktur. Tabi ki çözecek olan da Devran olacaktır. Hem de ne çözmek! Vay be diyeceksiniz. Pencere (Ali Genç Gazeteci ve Polis bir araya gelirse. Belkıs aile dostları Darendelioğlu ailesini ziyarete gider. Ondan yardım istemişler kızlarının yanlış bir aşka düştüğünü söylemişlerdi. Aynı zamanda da ekonomik olarak zor durumdaydılar. Belkıs ve Macide teyzesi konuşurken gelen silah sesi ile olaylar karıştı. Kapılar be pencere kilitli ama kırılan kapı ardında işlenen bir cinayet vardı. Komiser Salih olay yerine gelince adeta bir hafiye gibi olay içinde olan Belkıs bu olayı çözmek için çok fazla yardımcı oldu. Ne vakaydı ama yok böyle plan dedirtti! Katil Sincap (Orçun Jinekolog Kadir'in kilitli olan kapılar ardında ölümü. Muayenesinde gelecek olan hastası için erken gelip beklerken gelen beklenmedik ölüm. Sezon Hemşire, sekreteri Ceyda ve laboratuvar saha tanıtımı temsilcisi Eren en büyük tanıklardır. Olayın seyri ise bambaşka yerlere gider. Başarılı komiser Vedat sayesinde bu iş çözülecektir. Bazen hiçbir şey göründüğü kadar basit olmayabilir! #kilitliodalarınesrarı #seldacacomments
Kilitli Odaların EsrarıKolektif · Herdem Kitap · 202524 okunma