2026 5. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2026 21:38
Yazarın kalemi oldukça akıcıydı. Bir önceki kitabın yorumunda da bahsettiğim o tarzı bu kitapta da aynı şekilde işlemişti açıkçası. Bu sebeple büyük bir şaşkınlıkla okudum diyemeyeceğim, her şey kitabın daha en başında zihnimde yerini bulmuştu. Bu sebeple bu kısımları biraz atlamak istiyorum. İlk kitabı okuduğum anda Beckett kitabı istiyorum demiştim ve ikinci kitabın onun kitabı olması hemen okumam için beni teşvik etti. Her ne kadar yazarın klasik bir tarzı var desem de dili ve karakterleri kendini okutuyor bence. Bu kitap ilk kitaba nazaran daha slowburn ilerledi diyebilirim çünkü Beckett ve Evelyn ikilisinin yanında Evelyn'in mutluluğunu bulma serüvenini de okuyorduk. Bence kitaba ayrı bir gerçeklik katmıştı bu mutluluğunu bulma süreci çünkü yazar çok güzel temellendirmişti. Romantik bir kitaba göre dolu dolu romantik öge içerdiğini söylemem doğru olmaz bence. 328 sayfanın yaklaşık 100-120 sayfalık kısmı aranan o romantiği veriyordu -e-pub olarak okuduğum için sayfa sayısından tam emin değilim, yaklaşık bir aralıktır-. Daha çok kaçamak flörtler ve birbirilerinden kaçınmalarını okuyorduk bence. Daha soft bir şey arayışında olanlar için uygun bir kitapken dolu dolu romantik okumak isteyenleri hayal kırıklığına uğratacağına inanıyorum. Kitap içerisinde yetişkin içerik de vardı. Kitabın çoğu ufak flörtler ve soft bir şekilde ilerlese de son sayfalarda yeterince smut sahne de vardı. Bunu da bilerek okuyup okumayacağınıza karar vermenizi tavsiye ederim.
Romantik
In the WeedsB. K. Borison · Independently Published · 202260 okunma