2026 35. kitabı
Zihin Sarkacı Selin Şafak “Zihin, bazen bir sarkaç gibi… Geçmişle gelecek arasında gidip gelirken insanı en derin duygularıyla yüzleştirir.” Adsız,bir proje çocuğuydu.Ailesi hiç olmadı. Yıllardır kovaladığı soruların cevabını bulmak icin uğraştı. Hayat savaşının tam ortasında ruhunu yitirdiğinde silahsız ve yapayalnız bırakılmış çaresiz bir çocuktu.O,nereye gidersen gitsin çocukluğu onun anavatanı olmustu.Ne kadar kabul etmek istemesede o yetimhanedeki karanlıktan korkup,ağlayan yetim bir çocuktu Adsız ın kendini Ferah a anlattığı sayfalarda Ferah ile birlikte bende ağladım arkadaşlar Kıyamam yüreği doluydu Adsız ımın,Cıvan ımın… Nasıl sustursun dilini,gönlünü hazır zembereğinden çözülmüşken…. Geçmişini öğrenen Adsız ın yaşadılarına yapılan itiraflara sahit olduğum ikinci kitabı da sadece okumadım yaladım yuttum #sırlar , #gizem , #intikam ve #askla harmanlanmış bu kıymetli seriyi okumaya doyamadım ben Bir ara Ferah ın ümüğünü sıkı veresim geldi ama sonra özel durumu aklıma geldi neyse dedim Serimiz üç kitaptan oluşuyor. İlk kitabı iki kere okudum. İkinci kitap ve serinin son kitabını ard ardına okumanın mutluluğunu yaşıyorum.Tek üzüntüm serinin bitmis olması.Öyle alıştım ki Adsız ve Ferah a benim için bir yerde yaşıyor gibiler.Benim yüreğimde Adsız kitap karekterliginden çıktı. Yakında son kitabın yorumuyla da geleceğim.Hala can yazarımın muazzam kalemiyle tanışmadıysanız kaybınız büyük. Bu seri kesinlikle uzun soluklu dizi olmalı yazarım. Dilerim bir gün bunun müjdesini verirsiniz bizlere Derin devlet,bol aksiyon,bol gerilim ve tabi ki de aşk içeren bu seri soluksuz okunur derim.Kalın sağlıcakla
Zihin SarkacıSelin Şafak · Hasrem Yayınları · 202540 okunma