2026 11. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2026 21:13
Tuhaf Resimler’i kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten kafa yakan bir hikâyesi var. Kimin kim olduğunu, olayların nasıl birbirine bağlandığını yavaş yavaş öğreniyorsunuz ve bu süreç bence kitabın en güçlü yanı. Bu kitabı klasik bir inceleme gibi anlatmak zor çünkü normal bir hikâye akışında ilerlemiyor. Bölüm bölüm gidiyor ama aslında hepsi birbiriyle bağlantılı. Başta paranormal bir hikâye mi diye düşündürüyor, hatta ben bir süre öyle okuyup gittim. Ama ilerledikçe olayın doğaüstü değil, tamamen başka bir yerden geldiğini anlıyorsunuz. Kitapta cinayetler var ve resimler en az olaylar kadar önemli. Hatta bazı yerlerde anlamadığınız kısmı resimler zaten tekrar anlatıyor. Bu yüzden resimler kitabı sadece süslemiyor, hikâyenin bir parçası hâline geliyor. O detayları fark ettiğiniz an “aa meğer…” diyorsunuz. Bence bu kitap anlatılacak değil, okununca anlaşılacak bir kitap. Okurken isimleri not almak da işleri kolaylaştırabilir çünkü karakterler ve bağlantılar zamanla netleşiyor. Kısacası, dikkatli ve kafa yorarak okunması gereken ama okuduğunuza değen bir kitap.
Tuhaf ResimlerUketsu · Domingo Yayınları · 20251,821 okunma