Asi Cadı | İnceleme
2026 2. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2026 23:04
Kitap, cadılar ile cadı avcılarının birbirine düşman olduğu bir dünyada geçiyor ve Rune Winters ile Gideon’un hikâyesini anlatıyor Rune, eski sevgilisi tarafından düşmanlarına teslim edilince kaçak bir hayat yaşamaya başlıyor ve cadıları kurtarmak için tehlikeli ittifaklar kurmak zorunda kalıyor. Gideon ise hem Rune’a olan duygularıyla hem de dünyayı koruma sorumluluğuyla mücadele ediyor. Bu ikilinin birbirine karşı hissettikleri çekim, çatışma ve karşılıklı sınırların yavaş yavaş kaybolması kitabın merkezinde yer alıyor. Genel olarak kitabın romantik ve duygusal yönü iyiydi. Karakterlerin birbirine olan çekimi, aralarındaki entrikalar güzel işlenmişti. Romantik fantastik türde çerezlik, akıcı bir kitaptı. Karakterlerin kendi duruşlarından vazgeçmemesi, davalarının peşinde olması hoşuna gitti. Ancak bazı yönlenden ikinci kitabı ilkine göre daha yavaş buldum. Olay örgüsü beklediğim kadar yoğun değildi. Karakterlerin kararlarını zaman zaman tahmin edilebilirdi. Bu yüzden bazı bölümlerde olay akışının uzadığını düşünüyorum. Başta biraz durağan gibi gelen hikâye ilerledikçe açılıyor ama ben çerezlik olarak nitelendirebileceğim romantik fantastik okumaya yeni başlayanlar için harika bir tercih olabilecek bir kitap olduğunu düşünüyorum.
Alıntı
Asi CadıKristen Ciccarelli · İndigo Kitap · 2025146 okunma