2026 5. kitabı
Herkese merhaba arkadaşlar. The Kitap Yayınları dan yine çok güzel bir kitap ile geldim. Bu sefer baş karakter erkeğin bakış açısından okuduk ve ben okurken aşırı keyif aldım. Adam ve ailesi Viktorya tarzı villalarına büyük hayaller ile birlikte taşınırlar. Gel gör ki eski bir ev yapılması gereken şeyler ve bir de yaşanmışık söz konusu olunca, bulunan herşey daha ilgi çekici geliyor insana. Hele ki bir de meraklı biriyseniz sonuna kadar gitmeden peşini bırakamıyorsunuz. Adam üst kattaki odaların birinde gizli bir oda buluyor ve içeriye girdiğinde bir çok soru işaretine sahip oluyor. Oda da bir şifonyer var hepsi de kilitli çekmecelere sahip. Bir şekilde anahtarını bulup hepsini açıyor her çekmece de tek bir eşya var. Bir köpek tasması, cep telefonu, atkı, cüzdan, gözlük, rolex bir saat ve bir de anahtar var. Bu eşyaların amacı ney ya da kime ait bilinmiyor. Adam bunlarla uğraşırkem kedileri sayesinde evlerinin gizli kameralarla izlendikerini öğreniyorlar ve işler değişiyor. O 1 haftalık süreç nasıl geçti size anlatamam. Kim derdi ki o eşyaların her bir kurbana t olduğunu ve seri katil dosyası ile karşılacağını. Bu kitap da birçok kişiden şüphe ettik amma velakin katilin kim olduğunu öğrenince ufak bir şok yaşamadım değil. Kitabın finalinde polis dosyalarını okumak isterdim. ~ALINTILAR~ ¶"Ben dışarı çıktığımda neden hâlâ oradaydı? Cevabı biliyorum. Bana bir mesaj daha göndermek istiyorlardı. 'Nerede yaşadıpını biliyoruz. Ailene ulaşabiliriz. Bize istediğimizi vermezsen, sıradaki adımı atarız. ¶"Gözlerimizi kapattıpımızda bile, ışığın gözkapaklarımızdan sızdıpını görürüz. Çünkü bizler, güneşin doğuşuyla uyanacak şekilde evrimleşmiş varlıklarız. Fakat evimin en üst katındaki gizli oda kusursuz bir karanlığa sahip. Okyanusun dibinde gibi tam ve kusursuz bir siyah. Dışarıdan içeriye tek bir parıltı bile sızmıyor. ¶"Burası belki Viktorya tarzı bir villa olmayacak ama ihtiyacımız olan her şeye sahip olacak. Yepyeni bir hikaye yazabileceğimiz tertemiz bir sayfa, bomboş bir kağıt vazifesi görecek. Sırların olmadığı bir yer olacak. Yeniden başlayabileceğimiz bir yer olacak.
Kişisel Gelişim Psikoloji
Rüya EvT. M. Logan · The Kitap Yayınları · 2025165 okunma