·736 syf.····Okunma: 21 Aralık 2025 18:28 Emare serisinin son kitabı olan #maske yorumuyla geldim. Ah be Korel neden böyle oldu ...Korel'in ortadan kayboluşu Minel'i sarmış bunalıma girmesine neden olmuştu.Hayatına devam ediyordu ama nefes aldığını fark etmiyordu.Her gün Korel gelecek mi acaba diyerek geçiriyordu.Kafasında onlarca soru işaretiyle kalmıştı bir başına, hayatına hep özlem duyduğu aile özlemi babasının gelmesiyle geçer sanmıştı ama bilmiyordu ki asıl özlem çektiği aile değildi daha önce unutmak istediği aşktı.Korel'di:(( Serinin en can alıcı sayfaları bu kitaptı . Prometheus'un cinayetleri yeniden Korel'in gelişiyle başladı. Herşeyin ortaya çıktığı asıl Prometheus'un kim olduğunun,Minel geçmişindeki asıl kendisiyle yüzleşmeye başlar,kimsenin aklına gelmeyeceği yüzleşmeler,herkesi sarsacak olaylar kaldıramayacağımız onca gerçekler bir bir gün yüzüne çıkıyor. Hazır mısınız bunlarla yüzleşmeye
Hesaplaşma sırası Prometheus'ta...
Ben bu kitapta yeğenlerimle uğraşırken merakımdan bir türlü okumaya fırsat bulamadığım bir zamanda en heyecan verici yerlere gelmiştim ve bir türlü okumaktan da vazgeçemediğim ama yeğenlerlede ilgilenmek zorundaydim.Her fırsatta elime alıp acaba ne olacak diyerek bitirdiğim .Ah Korel