·432 syf.····Okunma: 28 Şubat 2026 17:18 Yıllardır çevrilmesini beklediğim o serinin ilk kitabı. Zodyak Akademi neredeyse bir 26 kitap var sanırım. Yayınevi umarım hepsini çevirir ve çok zaman bırakmazlar.
Tam olarak seriye giriş kitabıydı. Vega ikizleri 18 yaşlarına girdiklerinde büyülü bir evrenin varisleri olduklarını öğreniyorlar. Ben ikisini de sevdim ama favorim Darcy, Orion'un tabiri ile Mavi.
Neredeyse büyüsel anlamda hiç yol katetmediler bu kitapta ama giriş kitabı için gayet doğal akışa uygun. İlerleyen her kitapta daha da güçleneceklerine eminim. En çok istediğim şey güçlendikten sonra o ucubelerin hepsinin içinden geçmeleri.
4 erkek varisimiz var ve kendileri kızlarımıza düşman. Taht asıl sahiplerinin olmalı yani erkoların hiç şansı yok benim gözümde zaten hepsi ayrı sinir bozucu. Seth bir anlığına beni bile kandırdın be. Kızın saçını kesti resmen. Daruis muydu tam olarak adını hatırlamamakla birlikte kendisinin Tory'e sırılsıklam aşık olduğunu görmek dileğiyle.
Seri çok uzun o yüzden başrol kızlarımız kimlerle ilişki kuracak bilmiyorum sadece. Profesör ve Mavi'den eminim. Kitaba devam etmek istiyorum ama o korkunç ötesi çevirilere katlanabilir miyim bilmiyorum.