Puan vermedi·256 syf.····Okunma: 29 Ocak 2026 23:20 "Velenor'un sonsuz ışığı, Kaelion'un aşkı, Arnevim'in öğretileriyle Dyla yepyeni biri olmuştu. Sanki başka bir dünyanın mührünü ruhunda taşıyordu artık."
Dyla, oldukça zengin, disiplinli ve başarılı iş kadınıdır. Birlikte olduğu Mert ile yolları ayrılmış bu ayrılık sonrası geçen beş yılda duygularına hakim olmayı öğrenmiştir genç kadın ta ki bir gün karşısına tekrar Mert çıkana dek. O gün yaşadıkları tartışma sonrası aşırı hızla kaza yapan Dyla iki haftalık bir koma süreci geçirir. Kaza sonrası ruhunun geçiş yaptığı Araf olan Velenorda aşka, sevgiye, değere, insanlığa, hayata, kendini kabulleniş, affetmeye dair aldığı dersler çok kıymetliydi. O öğrenirken bizleri de düşünmeye sevk etti. Yaratılan dünyada aile kavramı, evlilik, aşk öyle güzel resmedilmişki insanlar gerçek dünyada böyle bir bakış açısı geliştirse daha bambaşka bir hal alır kurulan yuvalar dedim.
Dyla, bir seçim yapmak da zorunda gerçek dünya ve Velenor bakalım nerede devam edecek.
"Velenor, bir bilinç miydi? Yoksa bir uyanış mı?
~
"Aşk, bedende değil, hissedilendedir. Bir fark ediş. Bir tanışma. Ve bir içsel dönüşüm."
~
"Sahip oldukların değil, sahip olduklarınla neyi inşa ettiğindir seni tanımlayan. Gerçek zenginlik, kim olduğunu şekillendiren deneyimlerin ve kalbinde taşıdığı niyettir."
#velenor
@yesimpala_ @dogannovus