Spoiler içerebilir :)
2026 25. kitabı
Okunma: 01 Mart 2026 12:35
Willian, bir motosiklet kazasından sonra hayata küsmüştür. Louisa ise hayatı çok seven, pozitif bir kızdır. Camilia Traynor, oğlu Will'e bakması için Louisa'ya 6 aylık iş teklifinde bulunur. Lou, bu işi kabul eder. Onun görevi Will'in özbakımından çok ruhsal yönünü iyileştirmek, 6 ay sonra için başvurusunu yaptığı İsviçre'de ötenazi için fikrini değiştirmek için elinden geleni yapmaktır. Will, Lou'ya başlarda aksi bir şekilde davransa da zamanla bu ikisi birbirleriyle anlaşabilecek seviyeye gelmişlerdir. Will, zaman geçtikçe Lou'nun renkli dünyasının içine çekilmiştir. En sonlarda da Will, Lou ve Nathan tatile çıkmışlardır. Her şey güzel giderken Will ve Lou yakınlaşırlar, öpüşürler, birbirlerini sevdiklerini söylediler derken (Daha çok Lou söyledi) Will'in sözleri Lou'yu yıkar. Duygularında değişiklik olduğunu ama İsviçre fikrinde değişiklik olmadığını söylemiştir. Lou, da Will'in isteği doğrultusunda İsviçre'ye gitmiştir. Will ile son kez baş başa kalmışlardır. Will ötenazi yoluyla ölmüştür. Ölmeden önce yazdığı mektup haftalar sonra Lou'ya ulaşır. Will, Lou'dan hayallerinin peşinden gitmesini ister. Kitabı çok beğendim. Sonu beni üzdü ama kitabı okurken sanki kendimi oradaymış gibi hissettim. Willian keşke Louisa'ya ve kendine bir şans verseydi ama ona da kızamıyorum. İkisini de tanıdığıma memnun oldum. Kitabın diğer 2 serisini de okuyacağım. Filmine de bakmayı düşünüyorum. Puanım 10/10 :)
Senden Önce BenJojo Moyes · Pegasus Yayınları · 201333,1bin okunma