2024 25. kitabı
Okunma: 14 Aralık 2024 15:16
Sinan Yağmur eserlerini her okuduğumda mutlaka yeni şeyler öğreniyor, hüzünleniyor hatta ağlıyorum.. Okumaya başlamadan önce mnedilinizi hazırlayın! Hz. Mevlana'yı güzel, detaylı ve o günleri yaşatırcasına anlatan bir eser diyebilirim. Tabi sonlara doğru bir de konuya Şems dahil olunca eser çok daha farklı ve duygusal bir hal alıyor.. Mevlana'nın çocukluk dönemini nasıl geçirdiğini, babasının kendisine neler öğrettiğini ve öğrendiklerini nasıl geliştirdiği, büyüdükçe öğrendiklerini daha da benimseyip ileri seviyeye taşıması ve kendisini hak yoluna ne denli adadığını okuyoruz. Tabi bunların yanı sıra yalnızlık çektiği dönemde kendisine hak dostu olacak birini arıyor olması ve sonunda bulsa da zorlukların ve yalnızlığının daha da arttı gerçeği değişmeyecektir. Kısaca eser bizlere Hz. Mevlana'nın hayatını onun gözünden aktarıyor. Sayfalar ilerledikçe Şems konuya dahil oluyor ve eserin duygusal yönü ve merak konusu üst seviyelere çıkıyor.. Daha fazla ne söylesem bilemiyorum. Yazarın kalemini bilenler beni anlayacaktır, bilmeyenler ise bu eser ile başlamasa daha iyi olur bence. Unutmayın, eseri okuyanlar ile yorumda buluşuyoruz :) Bol ve keyifli okumalar dilerim
Aşkın Gözyaşları 2Sinan Yağmur · Karatay Akademi Yayınları · 201112,3bin okunma