𝐊𝐢𝐫𝐚𝐥ı𝐤 𝐊𝐚𝐭𝐢𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐊𝐮𝐥𝐮̈𝐛𝐮̈
Herkese Merhabalar.
Sizlere vay be ne okudum ben böyle dediğim bir kitap ile geldim.
Yazarımızın ismini bu zamana kadar duymadım.
Ama özgeçmişimde yaptığı islerin hepsine de aşinayım.
Bu kitabı da yaptığı o işlerden olsa birisine senaryo olsa keşke dedim.
Yani bir film olsa öyle de soluksuz, öyle de doya doya izlenir.
Sizlere bir soru ile başlamak istiyorum.
Birisi size 6 aylık bir ömrünüz kaldığını söylese ve 500 bin dolar karşılığında cinayet işlemenizi istese ne yaparsınız?
Geride kalan yakınlarınız için bir güvence olarak mı görürsünüz yoksa bir can almak sizin için imkansız mı olur?
Başarılı bir avukat olan 42 yaşındaki Betül eşinden ayrılmış kızı Aleyna ile yaşamaktadır.
Maddi sıkıntı kaygısı onsuz kızının geleceği için olur.
Mali Müşavir olan 65 yaşındaki Çağlar eşine Covid-19 bulaştırdıktan sonra onu kaybeder bir oğlu ve bir kızı vardır ve oğlu annesinin ölümünden onu sorumlu tutar. Aralarında bir mesafe vardır.Kızı ve torunu ile sınırlı vakit geçirir.
Onlara güzel bir gelecek ve geçmişin özrünü sunmak ister.
Mimar olan Tuğrul 40 yaşındadır.
Henüz çiçeği burnunda evlidir.
Eşinin hayalini kurduğu ev için harekete geçmesi ile yıkılır çünkü o parayı abisinin borcu için kullanmıştır.
Şimdi maddi zorluk içindedir.
Bu iş onun maddi sıkıntısını gidereklcektir.
Bilgisayar dehası olan Levent 23 yaşındadır.
Henüz iş arama girişiminde ve ailesinde de abisi yüzünden ekonomik çıkmaz içindedir.
Ailesi gelecekte rahat etsin ister.
Bu dört kişinin tek ortak noktası Kanser olmalarıdır.
Vee Atıf Kemaloğlu Trajedi Mağdurları sözcüsü ve kurucusu onkolog.
Ve de kendi adaletlerini kendileri sağlamak isteyen verilen cezayı yeterli görmeyen bir grup insan.
Atıf bey seneler önce oğlunu bir kazaya kurban vermiş arkasında güçlü kişilerin olduğunu öğrenmiş ve adaletin yerini bulmadığını düşünüp kendi cezasını da kendi vermek ister.
Bu yolda yalnız değildir.
Harika bir planı vardır.
Para karşılığı, hayatının sonuna gelen insanlara cinayet işletmek.
Bunu grubuna açınca herkes bunun için yeterli parayı bulacağını yeter ki adaletin sağlanmasını istediğini söyler.
Hemen herkesin katillere hayır diyemeyeceği türden bir dosya hazırlamasını ister.
Betül, Çağlar, Tuğrul ve Levent'i aynı anda çağıran Atıf teklifini sunar.
İlk etapta 100 bin dolar iş tamamlanınca da kalanını verecektir.
Cinayetlerde kan olmayacak ve yakalanan olur ise asla konuşmayacak!
Bu 4 lü düşünüp sözcüleri olarak Çağlar bey ile iletişime geçilecektir.
Başta ne olursa olsun bir insan hayatı olarak düşünmüş olsalar da dosyaları okuyunca ve para da çok cazip gelince kabul ederler.
Ve kendilerine 3K (Kiralık Katiller Kulübü) ismini verirler
Bundan sonrası mı?
Ahhh hadi ama anlatamam ki asıl olaylar da zaten bu noktadan sonra başlıyor...
Kaybedecek bir şeyi kalmayan zamanları sayılı olan ve geride kalan yakınları için yapmaya karar veren bu insanlar neler yapacak?
Neler olacak neler?
Kitap sizi bekliyor...