Sevgili Dost
2026 8. kitabı
Bir dostun gözündeki mutluluk yaşı ne diye sorulsa şüphesiz bu eserin her satırını yazarım. Yazar ile tanışma kitabı diyebilirim. Başlangıç için üst düzey bir seçim çünkü öneren dostum bu konuda oldukça hassas. Posta Kutusundaki Mızıka benim için sadece bir kitap değil, içimde bir yere dokunan özel bir hikâye oldu. Anlatımı sade ve akıcı ama duygusu çok derin. Okurken kendimi o mahallenin içinde, o çocukluğun masumiyetinde hissettim. Yoksulluğun, özlemin ve umudun iç içe geçtiği anlar beni hem hüzünlendirdi hem de geçmişime götürdü. Özellikle “sevgili dost” diye başlayan kısımlarda içimde tarifsiz bir sıcaklık oluştu. Sanki o söz bana söylenmiş gibi hissettim; içimde hem bir özlem hem de güçlü bir bağ duygusu uyandı. O hitapta samimiyet, vefa ve tertemiz bir sevgi vardı. O anlarda gözlerim doldu, çünkü insanın hayatında böyle saf ve karşılıksız bir dostluğun ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha anladım. Bu kitap bana çocukluğun kırılgan ama umut dolu yanını hatırlattı. Küçük bir mızıkanın bile bir insanın hayatında nasıl büyük anlamlar taşıyabileceğini görmek beni çok etkiledi. Bitirdiğimde içimde tatlı bir hüzün ve sıcacık bir umut kaldı. Uzun süre etkisinden çıkamayacağım, kalbimde yer eden bir hikâye oldu. Sevgili DOST lütfen bu eseri oku :'( A. Ali Ural Posta Kutusundaki Mızıka
Posta Kutusundaki MızıkaA. Ali Ural · Şule Yayınları · 202022,9bin okunma