2026 4. kitabı
. “Watch Dogs Tokyo 03”, “Watch Dogs” serisinin üçüncü kitabı. Seri “Watch Dogs” evreninden esinlenen bir manga uyarlaması. Yazarı Seiichi Shitato, çizeri Shuhei Kamo. Watch Dogs: Tokyo 03, teknoloji ve suç dünyasını Tokyo atmosferiyle birleştiren tempolu bir seri. Bu bölümde olaylar daha da derinleşiyor; karakterlerin hem sistemle hem de kendi geçmişleriyle yüzleşmeleri ön plana çıkıyor. Hikaye, siber güvenlik, gözetim, dijital manipülasyon gibi temaları işlerken aksiyonu hiç düşürmüyor. Çizimde Tokyo’nun kalabalık ama yalnız hissettiren atmosferi iyi yansıtılmış, karanlık bir şehir estetiği var. Bu ciltte karakterlerin psikolojik yönü biraz daha açılıyor. Sadece hacker değil, duyguları ve zaafları olan genç insanlar olarak gösterilmeleri de hikayeyi güçlendiriyor. Bilgisayar oyunundan uyarlama olmasına rağmen sadece “oyun fanlarına” hitap etmiyor. Aksiyon, teknoloji, gençlik draması sevenler için sürükleyici bir seri. #WatchDogsTokyo03 ^ ^ ^ #doğanyayınları #manga #Watch Dogs #bloghemsire
Watch Dogs Tokyo, Vol. 3Seiichi Shirato · LoveLove · 20252 okunma