·312 syf.··Beğendi
···Okunma: 21 Şubat 2026 16:26 Öncelikle yazarın kalemini sevdim. Uzun içsel hikaye anlatımında sıkmıyor. Karakterlerin düşüncelerini okumak hikayenin içine hemen aldı. Başından sonuna ne oluyor diye meraklandım!
Yüz körlüğü olayını sevdim.
Sonunda ne çıkacağını gerçekten çok merak ederek okumaya devam ettim. Her şey tam birbiri içine girmişken bize öyle bir final verdi ki gerçekten şok oldum.
Meğer yeni karısı adamın eski karısını aldattığı başka bir kadınmış. Bu kadın da adamı zaten takip eden bir kadınmış. Eşinin kılığına bürünmüş böyle değişik adam yüzü körü olduğu için de adamı kandırmaya çalışıyor bence. yeni karısı adamın annesini öldürürken yanında bulunan kadınmış ve adam annesini öldürmüş. arabadaki kendisiymiş! inanılmazdı! eski karısının adama geri dönmesi de aynı şekilde inanılmazdı! eski karısının babasının yazar olup yürüttüğü şeylerde inanılmazdı. Sonra bunlar tatil için gittikleri Sato’da bile kadının planı gerçekten öldürmek adamdan ayrılmakmış. Bu da çok ilginç yani. Böyle anlatınca çok eğlenceli geliyor ama kitap aslında bu kadar eğlenceli değil yani son 100 sayfa mükemmeldi! sonuçta ağır ağır okuyorsunuz. Ama güzeldi beğendim.