https://1000kitap.com/Berkakmnn bu çocuk sapık boş boş konular açmaya çalışıyor
3 +1'leme
10,3bin Gösterim
her konuşmanızı ss alıp şurada paylaşmayı tahmini ne zaman bırakırsınız?
Ecrimm
Okusan anlarsın çocuk seks yapma peşinde bunu bir kadın olarak nasıl içinden geldi söylemek
Gelip burda paylaşmak yerine Kapatın o zaman dm'nizi bu kadar çok rahatsız oluyorsanız eğer
Ecrimm
Bizim kitap için arkadaşlarımız var kitap hakında konuşuyoruz kimsenin hakı yok çat kapı gelip bir kadını rahatsız etmekle sen bunu bir kadın olarak nasıl söyleye biliyon erkekler kapatsın Dm
Bu az önce banada yazdı konuşmak istemiyorum diyince olay bitti siz niye bu noktaya getiriyorsunuz anlamıyorum. Yanlış anlaşılmasın şimdi diyeceksiniz sen niye bir erkeği böyle bir konuda savunuyrisun, savunmuyorum bunlarin alayının canı cehenneme ama bence sizde karşılık vermeseniz olay buralara kadar gelmez
Etkileşim için daha neler neler yapacaksınız çok merak ediyorum?
Ecrimm
Bu neyin etkileşimi çocuk bildin taciz konuşması yapıyor bu nasıl bir etkileşim burası kitap uyugulaması
Dün bana da yazmış cevap vermeyince zaten üstelemiyor engellemek zor değil...
bide yanıma değil karşıma otur diyorsun? gerçekten bunları paylaştın diye çok mağdur biri durumda değilsin adama cevap verip konuşmasına izin veren sensin sonra bunu ss alıp bu sapık diye atma gerçekten bunun diğer yapanlar içinde diyorum akışıda böyle saçma gereksiz şeylerle kirletmeyde hiç gerek yok bu şahısın hesabını şikayet eder misiniz de geç lütfen detayları kimse merak etmiyor.
Keşke uygulama bu kadar güncellenmeseydi ya. Sadece alıntı inceleme yapma şeklinde kalsaydı bu ne böyle sanki insta da x de gezınıyorum