·352 syf.····Okunma: 25 Mayıs 2025 00:21 Kitabı beğendim ve açıkçası kitap okuyamama durumundayken bana ilaç gibi geldi. Kasaba hikayelerini çok seviyorum ve o bütünlükleri beni ayrıca mutlu ediyor, onlarla bir hissediyorum. Bu kitap, iki karakterin acılarıyla kucaklaşmasını ve kendini tekrar bularak bir yere ait olmalarını anlatıyor.
Kennedy, zamanında garip ama mutlu bir kızken şimdilerde ailesini kaybetmiş ve buhranın içindeyken sevgisiz bir kocaya maruz kalmıştır. Ama gel gelelim tüm bunlardan kurtulmak için taşındığı Havenbarrow kasabasında kendini ve geçmişini tekrar bulacaktır.
Jax, insanlardan uzak, acılarında kavrulurken kasabaya yeni gelen Kennedy ile hiç beklemediği durumlar ve duygularla karşılaşır. İyileşmek için çabalayan sadece Kennedy değildir ama yaralar birlikte daha iyi sarılabilir ya da bu da başka bir yanılgıdır.
Kitabın o farkındalıkla gelen iyileştirici yanını çok sevdim. Kitabın başları kesinlikle tam bir sabır harbiydi ve ben, sonrasında bu konuda bir yüzleşme beklemiştim, gelmedi. Kitapta hoşuma gitmeyen iki şeyden biri buydu. Diğeri ise son sayfalarda konu itibarıyla çok çabuk ilerlemesi... bazı şeyleri daha yavaş okumalıydık. Onun dışında karakterlerin geçmişiyle ve acılarıyla yüzleşerek beraber iyileşme yolculuğunu okumak gerçekçiydi. Hislerin bir geçmişi olması güzeldi. Etrafında az ama sevgi dolu kişilerin varlığını okumak beni bile sıcacık etti. Ağladığım ve gözlerimin dolduğu yerler oldu ama o duyguları hissetmiş olmak beni mutlu etti. Yani bana kalırsa kitabı okumalısınız.