·544 syf.····Okunma: 05 Mart 2026 13:25 Sonsuza Dek Bağımlı kitabının yorumu ile geldim.Kitabı hiç sevmedim.Devam kitabı olduğu için konusundan bahsetmeyeceğim .Sadece hislerimi dile getireceğim.
Son kitap Lily ve Rose’un hamileliklerini öğrenmemizle bitiyordu.Bu kitapta üç çiftin aynı evde yaşamalarıyla gerçekleşen olayları okuyoruz. Öncelikle diğer kitaplarda Lily ile bağ kuramasam da anlıyordum onu en azından.Bu kitapta o da olmadı.Yani sürekli her şeye t*hrik olmasını aşmıştım taa ki Connor ile Ryke’tan da etkilenene kadar.Ve bunu sürekli hamilelik hormonlarına atıp çevresindekiler normal olduğu söyleyip durdu ya delirdim.Ya bu kadın s*ks bağımlısı.Bir kez terapiye gitmedi ya laf arasında geçiştirip durdular.Ben bu kitapta şunu sorguladım ,Lily s*kse mi bağımlı yoksa fantezi boyutunda başka insanlarla yapmaya mı?Cevap ilk dediğimse o zaman Lo’nun ona yetmesi lazım.Kimseden etkilenmemesi lazım.Ama Lily öyle değil.Konu hassas olduğu için smut sahneleri bile bana kötü geliyor.Bu seriye devam etme nedenim Daisy ve Ryke zaten.Connor ile Rose’a da tahammül edemiyorum.Bir de Connor’un biseksüel olduğunu öğrendik.Adam evli, çocuk bekliyor ne diye bu konu üzerine durup bir de Lo ile Connor oyun adı altında öpüştürürsün bilmiyorum.Aslında biliyorum da işte lgbt fanlarından övgü almak için…Kitapta o kadar saçma diyaloglar vardı ki en normal çift en büyük ablaları Poppy ve eşi .Yani aralarında sürekli birbir s*ks hayatlarıyla alakalı konuşmalar ,pardon da ne gerek var ya?İnsanın bir özeli olur.Daisy en küçükleri olabilir ama üçünün arasında en aklı başında o bence .Yani utanıyorlar ,bazı şeyleri konuşmak istemiyorlar.Hala Ryke ile s*ks ilişkisi hakkında laf atıyorlar.Lily’nin bağımlılığı hadi tanılı, hepsinde var bir sorun gerçekten.
Ayrıca ortada bir şirket var ,babaları yönetime geçmesini istiyor.Bizim zengin bebeleri kırk takla atıyorlar çalışmamak için.Her birinin de bahanesi var.Yani para gelirken iyi ,her şeyin en lüksünden yaşarken hayat güzel .Bu detay da çok rahatsız etti beni.
Bir sonraki kitap Rose ve Connor’un devam kitabı.Hiç okuyasım yok. Devamında Daisy ve Ryke’ın hikayesini okumak için şans vermek istiyorum.