2026 84. kitabı
Okunma: 05 Mart 2026 14:58
Hem meslektaşım hem arkadaşım sevdigim yazar Aslı Neşe KUTLUAY dan Emma kitabıyla geldim bugun .Yine hastane koridorlarında, anılarımın canlandıgı bir kitap okudum .Hayatımın öğrencilikle birlikte 31 yılı bu koridorlarda geçti .Aynı entrikalar, koalisyonlar,arkadan döndürulen dolaplarla o kadar çok karşılaştım ki ;okurken o karakterlere tanıdığım isimleri bile verdim yani .. Emma çok başarılı ,hırslı, çalışkan bir hemşire. İşinde o kadar iyi ki çocuklar ona "melek hemşire" lakabını takmış. Ailesi devlette üst düzeylerde görevli. Babası onun da asker olmasını istemiş ama hemşireligin de kutsallıgını onlara kabul ettirmiş.Yeni hastaneye yönetici hemşire olarak atanıyor ama oraya adım attigı andan itibaren düşmanlık lar ve çekememezlikler başlıyor. Başta yönetici Anthony diğer hemşireler Louren ve Joseph bir türlü kabullenmek istemiyorlar Emma yı.Çünkü Louren in geçmişten gelen bir kuyruk acısı var . Ama Emma o kadar dirençli, kararlı ki her şeye karşı uğraşıyor onlarla .Mary aslında Emma ya yakın ama korkusundan destek çıkamıyor o da . Kafasını dağıtmak için arkadaşı Julia nın yanına Paris e gidiyor ve orda geçmişten gelen bir anı Adrian la buluşturuluyor .Çünkü Julia planlamış bu buluşmayı. Zamanla aralarında bir duygusallaşma oluyor .Acaba Emma yı yıkacak şey sevdiğinden gelecek bir ihanet mi? Ne olursa olsun her şartta, ve durumda o hep kendi ışığının peşinde. .Hayatı boyunca savaşmaya hazır kadınlardan Emma .. Güçlü kadınları okumayi seviyorum .Emma lar hep var olsun,çünkü Anthony ler ,Josephler ,Lauren ler ,Mary ler ve bölümüm yalaka takımı hayatın her alanında eksik olmayacak asla ... Kitapla kalın dostlar.... Karanlığın İçindeki Işık Emma A. Neşe Kutluay
Karanlığın İçindeki Işık EmmaA. Neşe Kutluay · Az Kitap · 202617 okunma
Yaseminciğim ne kadar güzel yazmışsın teşekkür ediyorum bu güzel duygu ve düşüncelerin için…hayatta en mühim şey anlaşılabilir olmak, gerisi teferruat ❤️📚