NEEEEE?!
2026 9. kitabı
Ölüm benim en sevdiğim karakter Evet yanlış duymadınız! Ölüm benim en sevdiğim karakter! Şu anda başrolden daha çok seviyorum onu. Başrolü sevmeme nedenini aşağıya yazacağım bekleyin~} Hazır mısınız işte bütün sır perdeleri aralandı 1. kitap boyunca sorduğum sorunun cevabını buldum!!!! Bir alkış alayım Şimdi kitabın incelemesinden önce size ufak bir şey söyleyeceğim kitap 444 mü öyle bir sayfa sayısı vardı ama ben bunu 2-3 günde bitirdim. Tamam yine şey biraz uzun bir süre Normalde bir günde bir 500 sayfa okuyoruz ama ben şu anda RS dönemindey(d)im! Ama bu seri beni benim rekorumu kırdırmaya zorluyor. Evet 7tutsak1ölü-2 en çok söylemek istediğim şey kitabın kesinlikle acayip akıcı olması. Yazarın dili acayip derecede akıcı. Ama konusunda biraz şey yapabilirizz gerilim diyor ama ben hiç gerilmedim. Gerilimden çok ekip kurgusu gibi gerilim kitabı gibi değil yani. Bana göre. Tabii yaşananları şey mantık çerçevesinde tutarsak gerilim olabilir amaa ben çok da şey yaparak okumuyorum.. mantık çerçevesinde tutarak. (Fantastik izlemeyi okumayı seviyorum bilim kurgu falan da çok severim ve şey o yüzden çok fazla kurguyu ciddiye alamadığım için gerilmemiş olabilirim onu da kafanızda bulundurarak düşünün.) Aynı zamanda kitap karakterleri çok iyi işlenmişti sadece arada bir kişilik bozukluğu oluyor. Sadece bir karakterede değil diğer karakterlerde de var bu. Mesela Afra'da kişilik bozukluğu var. Çünkü kitap serinin en başında Afra asla yapmayacağı şeyleri şu anda kabul ediyor. Afra bir sıkıntımız var... E tamam bekleyin şey burada Spoiler yiyebilirsiniz ona göre şey yapın. Hatta yiyeceksiniz! Spoiler geliyor hazır mıyız?! Evet kitabın sonunda flashback sahnesi yaşıyoruz bu flashback'te de ölüm karakterinin (yani gerçek ismi kıyı) ile afra'nın nasıl tanıştığını olayların nasıl bu noktaya geldiği hakkında bomba sahneyi görüyoruz ve kitabı sonunda intihar ediyor Afra Ama kurtaracaklar biliyorum çünkü 3 kitapta da Afra var ölmemiş yaşıyor. Şimdi Gel gelelim Ben Afra'yı yani başrolümüzü Neden sevmiyorum? –Afra yıllar önce Aslınur (zorbası) Onunla bir takım olaylar yaşanıyor sonra Aslı Nur hastanelik oluyor ve aslınur'dan Afra ya bir mektup. Aslınur un intihar mektubu. afra'da bunu gördüğünde zaten (gördüğü sırada psikolojik tedavi alıyor yine aslınur yüzünden) Bu Aslı'nın olayı yüzünden psikolojik tedavi alırken de Kıyı ile tanışıyor işte kıyının annesi de orada yatılı olarak psikolojik tedavi görüyor annesini görmeye geliyor kıyı da. Kıyı ile Afra orada tanışıyorlar ama Afra kendini Ahsen olarak tanıtıyor. (2. ismi Ahsen) ve kıyı ile arkadaş oluyorlar. Vesaire Vesaire Vesaire Hani kitabın sonunda flashback sahnesi var dedim ya işte o flashback sahnesinde o Psikolojik tedavi gördüğü yerin. 4 katlı binadan. Afra oranın terasından aşağı atlıyor (Gelde sor bu kız neden psikolojik tedavi alıyor.) Ya kızım sen demiyor muydun benim psikolojik bir sıkıntım yok diye? Salak işte sorgulamayın Afra yı. Sonra hastaneye kaldırılıyor. Bu kız son ayları hatırlamıyor. [Nedeen? Tabii afra hiç kendini 4 kat yukaradan atıp intihar girişiminde bulunmadıı dimi!] Yani Kıyı ile yaşadığı bütün anıların hepsini silinmiş. Sanki hiç olmamış gibi hiç yaşanmamış gibi. O yüzden ölüm karakterini haklı buluyorum. kıyının ölüm olmasını haklı buluyorum. Şu anda tabii.. Cambaz'ı okuduktan sonra farklı düşüncelere kapılmazsam. Okunuz için teşekkürler.
DüzenbazIşıl Limae · Martı Yayınları · 2025583 okunma