2026 1. kitabı
Selam kızlar! O Çocuk Beni Aşar kitap yorumuyla geldim Konusu: Okulun playboy çocuğuna platonik olan Melina ne yaparsa yapsın onun kendisiyle ilgilenmesini sağlayamaz. Hoşlandığı adamın en yakın arkadaşından anlaşmalı sevgililik teklifi gelince de bu teklifi onun dikkatini çekmek için kullanır. Yorumum: Her Mishel kitabında olduğu gibi yine sayfaları hayranlıkla okudum. Ne ara bittiğini anlayamadığım bu güzel kitabı okurken kendimi çok huzurlu hissettim. Bu okuduğum her mishel kitabında olağan bir durum olduğundan dolayı her seferinde beklentiyi arşa çıkarmış olsam da yazarımız ne yapıyor ediyor benim beklentimi yine aşıyor Herkesin bir safe yazarı, ne yazsa okurum dediği yazarı vardır ya. Benim ki de Mishel Yazdıklarında illaki bir tane bile olsa kendimden emareler buluyorum. Bu da evreni okurken aidiyet hissini beraberinde getirerek bana kendimi güvenli bir alanda hissettiriyor. Bu kitapta da ilk başta Melina, sonrasında Dora kalbime dokundu Melina’nın hoşlandığı adamı başkalarıyla görmek zorunda kalıp bunu dışa yansıtmamaya çalışması, aynı şeyleri ileride Dora’nın da yaşadığını okumamıız Çok kırıcı sahnelerdi ve o sahnelerde yazar duyguları çok güzel okuyucuya ifade etmişti. Melina’nın arkadaş grubu kesinlikle favorim olduuKitapta beni enn çok üzen sahne ise Dora’nın Melina’ya geçmişinde yaşadığı yalnızlığı anlattığı sahne oldu Kitabın başlarında Dora’ya uyuz olsam da şu an ismini görünce bile tereyağı misali eriyip gidiyorum Güner… Sağlı sollu yapıştırasım var bu herife. Doyumsuz, egoist, bencil bir insan. Larina’ya dediği sözleri okurken resmen kan beynime sıçradı. Larina’dan bahsetmişken onun kitabını da dört gözle bekliyoruum‍ Kesin yine bayılacağım bir kitap olacaakk Kitaba dair tek sevmediğim kısım çok kısa olmasıydı Tam her şey yoluna girdi, kitap bitti. Yarım kalan tonla detay var. Hepsi aklımın bir köşesinde kaldı. Keşke yazar hemen bitirmek yerine biraz daha uzun tutup hem ilişkilerini okumamızı hem de açığa çıkmayan bazı detayları okumamızı sağlasaydı Eğer gençlik, kalp kırıklığı, aşk temalı kitaplar okumayı seviyorsanız kesin sepete ekleyiin Trope: •Arkadaş grubu •Platonik aşk •Hüzün •Sahte sevgililik ️9/10
O Çocuk Beni AşarMishelov · Guardian Yayınları · 2025140 okunma