·336 syf.····Okunma: 06 Mart 2026 11:53 Hellooo
Sizlere hem severek okuduğum hem de ana karakterlerden ölesiye nefret ettiğim bir kitap getirdim.
Yani karakterlerin yaptığı pislikleri anlatılmaz okunur. Tek bildiğim şeytan bu iki ana karakteri okusa bana gerek yokmuş der kenara çekilirdi.
Küçük bir kasabada on altı yaşındaki Anna Lou ortadan kaybolur. Soruşturmayı yürütmek için de dışarıdan bir Ajan getirilirr. Bu ajanda nalet gelesi Vogel'dir.
Yani benim bir çok ajanlı, polisli, dedektifli kitaplar okumuşluğum var ama hiç biri bu Ajan kadar pislik değildi.
Anna Lou'yu aramak bahane resmen tel derdi medyada kendisini başarılı olarak göstermek!
Doğru bildiği yolda suçluyu yakalamak için yaptığı şeyleri ise kendisine mübah görmesi, gram vicdan yapmaması inanılmaz sinir bozucuydu.
Kibir ah o kibir ne büyük bir yıkımdır. O da kibrinin mağduru oldu, şahsen iyi de oldu!
Anna Lou'nun kayboluşundan altmış iki gün sonrasını okuyup geçmişe doğru flashbackler yaparak okuyoruz.
Ters köşe olayını ve polisiye gizemini ortaya dökmeden ancak bu kadar yazabiliyorum.
Sözüme güvenin polisiye, gizem ve gerilimde okuyabileceğimiz en iyilerden biri.
Yazarı zaten söylemiyorum. Kendisini bir çok iyi kitapla kanıtlamış yazarlardan.
Alın OKUYUN ve OKUTUN
KitapRüyasından Sevgilerle