·336 syf.····Okunma: 07 Mart 2026 06:52 Su Tanrısının Gelini 2 – Cehennemin Anahtarı | Rümeysa Demirkutlu ️
Offf ya, bu kitap resmen kalbimi çaldı! İlk kitabı bitirdiğimde "Nasıl devam edecek bu şimdi?" diye düşünürken, Rümeysa Demirkutlu ikinci kitapta her şeyi katlayarak geri dönmüş. Yazarın kalemi o kadar akıcı ve büyülü ki, sayfaları çevirirken kendimi suyun derinliklerinde, tanrıların öfkesinde buldum.
Mana’nın yolculuğu, Aron’un o karmaşık ama deli gibi bağ kurduğum hali, mitolojik unsurların modern fantastikle harmanlanması... Bayıldım! Evren daha da genişliyor, gizemler katlanıyor, duygular tavan yapıyor. Romantizm dozunda, aksiyon nefes kesici, betimlemeler ise gözümde canlanıyor resmen. Rümeysa Demirkutlu ilk kitabın üstüne koyarak soluksuz bir devam yazmış, fantastik ögeyi iyice ağır basmış ve ben buna bayıldım.
Kısacası: Mitoloji + duygusal derinlik + sürükleyicilik = mükemmel bir paket. Seriyi sevenler, üçüncü kitabı sabırsızlıkla bekliyorum Rümeysa Demirkutlu’nun kalemine hayranım, bu evreni daha çok görmek istiyorum! 🩵
10/10 (mükemmel ötesi)