Spoiler!!
2026 23. kitabı
Okunma: 07 Mart 2026 00:58
5/10 6 verecektim ama sonda lada'nin cocugu olunca bir puan daha kirdim oyle bir seye gerek yoktu ama isin sonunda radu'nun mutlu oldugu bir aileyle yillarini gecirmesine ve yaslanmasina sevindim. mehmet'i reddetmesi ve onu gercekten seven biriyle olmasi mutlu etti ama her ne kadar cok tatli olsalar ve yakistirsam da biraz da buruk bir mutluluktu. mehmet'in ona gercekten yasanabilecek seyler teklif etmesi sok etti, radu kabul etseydi o geceyi gercekten birlikte gecireceklerdi yani. yasanabilecek seyleri dusunmek uzuyor... ama radu icin de bitmisti artik hikayenin o kismi zaten. yapacak bir sey yok. bogdan lada icin neyse, radu da mehmet icin oydu galiba. ikisinin de kendi kaybi. kendilerini gercekten seven kisilerin cok gec olana kadar degerini bilemediler, sonra ikisi de onlari kaybetti. ve radu guzel bir hayat surdu. karma's a bitch bu kitabi isler nasil sonuclanacak diye cok merak ettigimden okudum ve baslarda guzel gidiyordu ama iste benim beklentilerim belli... son lafim mehmet'in cok mal oldugu. bir de kiskanip durdu yani cok gec olana kadar bir seyler yapacaktin dostum, en son radu'yu yatagina o kadar gec davet etmeyecektin. sonra yillarini radu'dan uzak kiskanarak gecirirsin oyle yapacak bir sey yok mal herif cyprian'la radu cok tatli ve guzel bir cift olsa da ben mehmet'le radu'yu kendi kafamda asamayacagim... cok buyuk bir potansiyel harcandi. ki gercekte manita olduklari icin!! ben bu kitap disinda istedigim gibi dusunmeye devam edecegim.
Bright We BurnKiersten White · Corgi Childrens · 201824 okunma