2026 45. kitabı
Okunma: 07 Mart 2026 09:53
꧁ঔৣ☬ J₳₦ɆⱠⱠɆ ฿ⱤØ₩₦◇₭łɎ₥Ɇ₮Ⱡİ ₭ÜÇÜ₭ ŞɆɎⱠɆⱤ ☬ঔৣ꧂ Merhaba, bugün sizlere bir New York Times Çok Satanlar Kitabı olan #kıymetliküçükşeyler paylaşımı ile geldim. Janelle Brown kaleminden okuduğumuz bu eser sırlar, dolandırıcılık, statü farkları, sosyal medya ve tüm bunların içinde iki kadının hikayesini anlatıyor.. Nina Ross ile başlıyoruz. Annesi ile ile büyümüş ve hayatta kalmak için dolandırıcılık yapan bir genç kadın. Annesinin babasını evden kovduğu günden sonra gerçekten uzman olduğu bu konuda onun yanında yetişmişti. Ardından yıllar sonra tanıştığı erkek arkadaşı Lachlan ile ise gerçekten büyük vurgular yaparak artık kanser hastası olan annesinin bakımı için para kazanıyordu. Bu konuda hiç zorlandığını söyleyemeyiz, Nina nın en büyük özelliği sabrı ve gözlem yeteneğiydi. Bu konuda ise her şeyini insanların gözüne sokan sosyal medya tutkunu zenginler fazlasıyla yeterliydi. Onlar öyle zenginlerdi ki sahip olduklarının sayısını unutmuşlardı. Zekice kurduğu tuzakta bu züppeler soyulduklarını dahi anladıklarında günler geçiyordu. Vee..Vanessa Liebling! Doğuştan şanslı kadın. Büyük bir servetin tek mirasçısı. Ama ilgisi aile işleri değilde tamamen faklı bir alanda. O bir sosyal medya fenomeni. Ama tüm o zenginlik ve sosyal fenomenilik ışıltısı altında mutsuz, sevgiye muhtaç ve aile sırlarını sırtında bir yük olarak taşıyan genç bir kadın. Bu iki kadının yollarının kesişmesi ile bize iki kadının da dünyalarını görme fırsatı veriyor. Bu kitap bir anlamda hırsızlık hikayesi hikayesinden ziyade bu farklı hayatları sorgulamayı ve incelemeyi bize sağlıyor. Kitaba ilk başladığımız sayfalarda ağır bir anlatım olsa da ayrıntılı bir şekilde tanıdığımız karakterleri daha iyi benimsiyor ve anlıyoruz. Sizleri bu kitapta bekleyen gelen sırlar, gizem,entrika ve intikam!! Türü sevenlere kesinlikle tavsiye ediyorum.
Kıymetli Küçük ŞeylerJanelle Brown · Altın Kitaplar · 2026156 okunma