2026 37. kitabı
Hastanedeki babaannesine yetişmek üzere çıktığı yolculukta vereceği bir mola ne kadar kötü olabilir diye düşünürken Abe için ürkütücü bir sürece dönüştü. Aslında çok da çıkmak istemediği bir yolculuktu bu. Yol üzerindeki bir benzinlikte durduğunda ise aslında her şey normal gibi görünüyordu. Sadece bir karavan dikkatini çekmişti. Diğerlerinden olabildiğince uzağa park edilmişti. Kendi deyimi ile sanki doğal bir su kaynağı etrafındaki dışlanmış bir hayvan gibiydi. Dışarıda üç araba varken marketin içinde hiç müşteri olmaması da biraz şüphe uyandırıcıydı. Yine de güneş doğana kadar yol üstü benzinliklerden uzak durmak en iyisiydi. Son bir kez tuvalete girme isteği ağır bastı. Lavaboya gitti ve tekrar çıkmak istediğinde o da ne, tuvaletin kapısı açılmıyordu. Sadece öyle olsa iyi, hayatında gördüğü en büyük örümcek, havalandırma deliğinden sanki biri onu itmiş gibi yere düştü aniden. İnanılmaz gerçekten de. İnsan böyle bir durumda kalsa ne yapardım diye düşünmekten edemiyor okurken. Örümceğe bir de yılan eklenince neler oluyordu böyle? Asıl şoku tuvalet kapısı açıldıktan sonra yaşadı. Peki tüm bunlar ne demekti? Neler oluyordu böyle? Daha da önemlisi Abe oradan nasıl kurtulacaktı?
Mola YeriNat Cassidy · Nox Yayınları · 2026106 okunma