DUYGUSAL zekası yüksek tayfanın önüne düşsün aminnnn
30 yıllık hayatımda ilk defa denk geldiğim bir şey yaşadım bugün. Hadi tamam yemek yapan veya yardım erkek neyse de biz kadınlar sofrada otururken servis yapan bi abi vardı ya evine gittiğimiz.( İmrendim, böyleleri çoğalması dileğiyle.) Bırak böylesini bizim çevremizdekiler içtiği çay bardağını nereye koyduysa evin içinde , eğer o odaya girmesek 1 ay kalır o köşede . Mutfağa bile getirmezler. Mutfakta yemek yense masanın hemen kenarındaki mutfak tezgahına kirli tabaklarının koymaktan acizler . Ama tek başına suç onlarda değil, buna alıştıran kadın çok.. Dipnot 1 /04Mart26-14Ramazan47/: Hazır Ramazan iken böyle insanların erkek/ kadın hayatımıza girmesi için dua edelim ..
·1 alıntı·
8,4bin Gösterim
Senin burada bahsettiğin erkeklerden çok var ve bu erkekleri de genel olarak kadınlar hoş bulmaz sevmez :)
Önceki 11 yanıtı göster
Atalay Çiçek
Atalay Çiçek
Yo o açıdan bakma bu Dünyanın öbür tarafı da var bu kadar yapılana kıymet bilmeyen erkek/ kadına da hesabı sorulur elbet
Birtanesi ile evliyim hayat çok güzel kalbi ılık insanlara denk gelesiniz inşallah
Sevde Arık Seven
Sevde Arık Seven
Oyhş ne güzel bi yorum Daim olsun yolunuz ve her gününüz bi öncekinden daha güzel geçsin Amin ecmain duanız için🥹🎀🫠💞Bekarları unutmayın dualarda 😅
Bahsettiğiniz gibi çok erkek var ülkemizde. Fakat maalesef kıymeti bilinmiyor çoğunun...
Okuyan us
Okuyan us
Ne güzel ne güzel maşaaAllah , daim olsun çoğalsınlar .
Bu yorum görüntülenemiyor
Aydın bir erkekse hayat arkadaşınız bunlar şaşılacak şeyler değil buna şaşırmanız beni şaşırttı benim eşim de yapar ve görüştüğümüz arkadaşlarımızın eşleri de
Önceki 4 yanıtı göster
Sisifos
Sisifos
Amin ecmain Her ruh dengini ve dengesini bulsun çok amin 🎀
Nazar et de türünün tek örneği de telef olsun 😂
Burkiğ
Burkiğ
Nazar etmiyoruz , çoğalsın diye dua ediyoruz .