2026 48. kitabı
Üniversitedeki kulübe üye olmak için verilen görevi yerine getirmek zorundadır. Görev; Gavan Tsarenko'nun ofisine girip değerli olan Fabergé yumurtasını almak. Yumurtayı eline alır fakat yakalanır. O esnada parça kırılır. Gavan Tsarenko'nun elinden kurtulur tanınmadığını düşünür fakat çok fena yanılır. Yani o kadar uç noktalar var ki bu kitapta da mantığıma oturmayan. Sözde kadın karakterler güçlü fakat nedense erkeğin dış görünüşünden etkilenip hemen yatağa geçme moduna giriyorlar. Gavan zorba ve zorbalayan bir karakter sırf elinde koz var diye ofiste soyun çıplak dolaş diye emir veriyor. Açıkçası bu benim için çok sıkıcı çünkü kadını objeleştiriyor. Değersizleştirmek için çıplak bırakıyor. Kadın da fuck of demek yerine hemen soyunuveriyor nedense emir almaktan tahrik olmuş :⁠-⁠P Jagger Cole kitaplarını art arda okuyunca kadın ve erkek karakterlerin hepsinin aynı olduğunu anlıyorsunuz. Erkek dominant kadın sözde güçlü ama erkek ona dominantlık yapınca hemen eriyor dize geliyor ve dediklerini yapıyorlar. Kadın olarak öncelik neden seks bunu merak ediyorum. Kendine olan değeri neden ikinci planda? Kitabın yarısından fazlası abartılı seks sahnesiydi hepsini atlayarak okuyunca elde bir konu kalmadı :⁠-⁠) sözde nefret ediyorlar ama cinsellik düşünmekten asla geri durmuyorlar. Nefretten aşka böyle bir şey değil ya 8⁠-⁠)
Twisted HeartsJagger Cole · Independently Published · 202313 okunma