·288 syf.····Okunma: 08 Mart 2026 12:47 Marvel evreninde olay asla bitmiyor. Böyle bir başlık atsanız her seriye uyardı. Fantastik dörtlünün başı Reed Richards'ın kötü yanını bu seri boyunca okuyoruz ve aynı zamanda geri kalan 3 kişi Sue, Ben ve Johnny yıllardır tanıdıkları bu adamın ne halt ettiğini öğrenmeye çalışıyorlar. Seriyi okurken Örümcek kadın yani Jessica Drew'in kim olduğunu ve nasıl yaratıldığını okumuş oldum. Peter ile araları da fena değil. Hatta oluşan yıkımdan insanları kurtarıyorlar. Öncesinde de Peter Jessica'yı beyin birliği gibi bir ismi olan namı bilinmiş Doktor Oc'un ekibinden kurtarıyor. Onu da bu seride görüp bir eskileri hatırladık diyebilirim.
İlk Ultimate Comics: Enemy (#1-4) serisini okuyoruz. Burada Reed'in olayları ortaya çıkıyor, Jessica'yı tanıyoruz, Thing'e (Ben Grimm) bir şeyler oluyor. Sonra Ultimate Comics Mystery 1-4, geliyor. Sue yaralanıyor, dış dünyadan biri geliyor. Nova adıyla bilinen Richard Jones. Kaptan Marvel'ın yani Carol Danvers halini ve Shield'ın başlarından biri olduğunu burada öğreniyoruz. Nick Fury ise ölü süs vermiş kendine ve farkı kılıklarda ortaya çıkıyor. Gelelim sona Ultimate Comics Doom 1-4'e. Doktor Octopus olayları oluyor, Reed'in yaptıkları ve şehre saldıran adını bile bilmediğimiz devasa bir form her yeri alt üst ediyor. Nova ve Spider-Man, Reed'in yeni tesisini kurmak için kullandığı teknolojiyi çalmayı ve evrenler arasında geçiş yapmayı başararak tüm tesisin çökmesine neden olurlar. Reed tesisten fırlatılır ve Negatif Bölge'de amaçsızca sürüklenmeye başlar. Carol Danvers, Spider-Woman'a SHIELD'da bir iş teklif eder ve Spider-Woman kabul eder. İlk görevi Otto'yu gözaltına almaktır ve bunu memnuniyetle yapar.
Toplam 12 sayıdan oluşuyor.