2026 33. kitabı
Okunma: 08 Mart 2026 00:00
Buradan Lily başta olmak üzere bazı kitap karakterlerini seslenmek istiyorum sırf biri ile kan bağınız var, aile olmanız demek o kişi masum demek değildir. Evet, yine ailelerden çekmeye devam ediyorum. Aşkın Nur Karataş ile tanışma kitabım olan 10 Yıl kesinlikle bir Türk yazardan çok çeviri bir kitap okuyormuşum hissi veriyordu. Ki bu yazar hakkında çokça duyduğum bir şeydi. Yazarın bu kitabı işlerken bir altyapı oluşturduğu, araştırma yaptığı belliydi. Zaten bu sebepten hiçbir şekilde okurken garip hissetmedim. Kalemi de gayet akıcıydı. Ana karakterlere gelirsek Aşkın Nur acaba Harry Potter hayranı mı çünkü baş karakterlerin isminin Lily ve James olması gözümden kaçmadı. Neyse konudan sapıyoruz. Lily karakteri beni gerçekten çok sinir etti hadi ilk durumda ne gibi bir şeyin içinde olduğunu anladığım için ona hak verdim ama ikincisinde... Koskoca avukat olmuşsun bir kendine gel dedim çoğu yerde. James ise hikayenin haklı tarafı olsa da bazı yerlerde bunu yanlış şekilde ele aldı ne yazık ki. Ama çaresizliğine de apayrı üzüldüm.
On YılAşkın Nur Karataş · Lapis Yayıncılık · 202556 okunma