Kan Yeminliler Serisi 2 Tanrıların Açlığı (spoilersız)
2026 18. kitabı
Okunma: 09 Mart 2026 15:17
Tanrıların Açlığı ile ilgili söylenebilecek en iyi şey, bir ikinci kitabın tam da olması gerektiği gibi. Mükemmel bir devam kitabı örneği. İlk kitapta hikayeyi 3 karakterin gözünden okurken ikinci kitapta 2 kişi daha ekleniyo yani hikayeyi 5 karakterin gözünden okuyoruz. İlk kitaptaki 3 karakterin gelişimleri müthiş müthiş müthiş! 676 sayfalık bir kitap su gibi aktı. Kitapta en sevdiğim özelliklerden biri en başında "DAHA ÖNCE NELER OLDU" başlığı altında bi önceki kitaptaki karakterlerin başından geçen olayları tek tek anlatıyo. Ben kitapları arka arkaya okuduğum için bu kısmı okuma ihtiyacı hissetmedim ama ara vererek okuyacak olanlar için harika bi şey bu. Son kitapta da var aynısı ve ben ilk defa böyle bi şeyle karşılaşıyorum. Bence bu uygulama yaygınlaşmalı ve bütün seri kitapları bunu uygulamalı. Böylelikle bir seriyi okumak için bütün kitaplarının basılmasını beklemekten kurtuluruz çünkü ben unutacağımı bildiğim için seri tamamlanmadan asla alıp okumuyorum. Seriye dönecek olursak; bu kitabı okurken yazar o kadar muhteşem bi evren kurmuş ki kahramanlarla birlikte koşuyorum, silah sallıyorum, intikam istiyorum, özlüyorum, seviyorum, ölüyorum, öldürüyorum. Bu evrenin içinde yaşıyorum resmen. Bir fantastik kitaptan daha ne beklerim? Teşekkürler John Gwynne, en büyük müsün bilmem ama çok büyüksün. Tanrıların Açlığı John Gwynne
Duygu ve Düşünce
Tanrıların AçlığıJohn Gwynne · Martı Yayınları · 2024100 okunma