Yine ben .Pek becemesem de incelememi yapıyorum işte.Böyle bir kitap okumamıştım daha önce.Geçmişte üniversite yıllarında yaşanan aşk,sağ ve sol davaları geçiyor.O dönem öğrencilerin çektiği sıkıntıları o kadar şeffaf bir şekilde anlatıyor ki;bazen ben yaşıyormuşum gibi oluyordu .Yaşanan güzel arkadaşlıklar,mahvolan hayatlar.Ölenler ve kalanların çaresizliği .O çaresizlikte bile yeşeren aşklar.Hayat devam ediyor değil mi?Sevmek güzel şey.Ve arkadaşlarını satan dost görünümlü hain .Onca insanın hayattan kopmasına sebep olan.Ama bir taraftan da Oğuz'a da kızamam .Allah kimseyi hastalıkla ve parasızlıkla da sınamasın.Sırf kardeşi iyileşsin diye kendinden ve dostlarından vazgeçen bir genç.Ona doğru gelmişti yaptığı ama diğerlerinin hayatlarına nasıl sebep olacağını biliyor veya bilmiyor.Çaresizdi işte.Kitap çok güzel bir kitap.Anlatımı o kadar akıcı ve lezzetli ki sanırım ikinci kere bile okuyabilirim . Tavsiyemdir.Selametle ve keyifli okumalar.İyi ki o yıllarda yaşamamışız diye şükretmemiz gerek.