Puan vermedi·384 syf.··Beğendi
···Okunma: 10 Mart 2026 13:07 Arkadaşlarla birlikte yazın eğlenerek çözmek için aldığımız Murdle'ın ilk ciddi bitti. Gizem çözme üstadı dedektif Logico'nun başına gelen vakalar " Başlangıç ", "Okült Ortamlar", "Çetin Ceviz" ve "İmkânsız" bölüm başlıklarıyla kolaydan zora doğru toplamda yüz cinayet öyküsünü içeriyor. İllüstrasyonlar, ipucu ve sembollerle vakaları çözmek için kalem kağıt gerekiyor. Zorlandığınızda veya sonuçları kontrol etmek için açıklamalı bir çözümler bölümü de konulmuş son kısma. Locigo' ya göre Çıkarım Üniversitesi'nden mezun olabildim mi bilmiyorum ama uzun aralar vermemek gerektiğini anladım bu tür kitaplarda. Bir süre sonra dikkatiniz dağılıyor. Yine de çoğu vakayı çözmekten keyif aldım.
Ebeveynleri yargıç ve avukat olan yazar eğitimini matematik ve edebiyat alanında tamamladıktan sonra hukuktan uzak duramamış. Hollywood Gizem Topluluğu 'nun Genel Sekreteri olarak Los Angeles bölgesinde onlarca " Katil kim?" oyunları düzenlemiş. Logico karakterini yakın dostu bir avukat için yaratırken onun eleştirileri ve geri bildirimleriyle türünün ilk örneği olan bu kitap serisi ortaya çıkmış.