···Okunma: 17 Mart 2026 13:31 Kızıltepe 2
Sancak'ın geçirdiği kaza sonrası dünya Mahira'nın başına yıkılır. Mahira'ya yetişmek için Sancak kaza yapar. Hastanede günlerce yoğun bakımda kalır ve uyanınca ilk Mahira'yı ister. Mahira çok üzgündür.
Hastane sonrası süreçleri oldukça eğlenceli. Sancak ne hastanede ne evde Mahira olmadan yemek yemez. Sertap karakterimiz her yerden çıkıyor Sancak'a yakın olmak için ama Sancak'ın kalbi Mahira doğduğundan beri ona aittir aslında.
Doludizgin aşklarını yaşadıkları, birbirinin dünyası olduklarını anladıkları bir eserdi. Sancak'ın saf sevgisi tüm kızları kendine hayran bıraktıracak cinsten. Mahira'ya dokunmaya kıyamıyor, deli gibi kıskanıyor. Mahira da az kıskanç değil zaten.
Sancak'ın bir açılış yemeği için Volkan, Ela, Sancak ve Mahira İstanbul'a gidiyorlar ve Galata Kulesine çıkıyorlar. Efsaneyi yaşamak istiyorlar. Hayat onların önüne ne getirirse getirsin umarım hiç ayrılmazlar. Zira Sancak unutmak için ülke değiştirmiş ama yine fayda etmemiş. Kalbe yazılan silinmiyor.
Sancak'ın çocukluktan bu yana Mahira'ya olan sevgisi, ilgisi; Mahira'nın ise onu abi olarak görmek istemeyip hep Sancak demesi ve en çok ona güvenmesi kalbimi pamuk pamuk yaptı. İstanbul'da açılışta Mahira için kariyerinden vazgeçtiğini öğreniyoruz. Hayatını Mahiray'a göre şekillendirmiş. Aşkları öyle güzel ki düştüm bu evrene çıkamıyorum.
Kitap tabi ki en heyecanlı yerde bitti. Onları hiç görmemesi gereken kişi Kartal abisi mahallenin ortasında gördü. Beklenmedik anda yakalandıkları için ikisi de şok tabi biz de şok. Gelsin 3. kitapta olaylar. Mutlu bitsin lütfen