2026 41. kitabı
EFSUNKAR Çağla Fulya Merhabaalar, yeni bir kitap ile geldim. Yazardan daha önce okuma yapmamıştım, farklı yazarlar tanımayı ve yeni eserler okumayı seviyorum. Aşktan Adamlar Serisi’nin üçüncü kitabı olduğuna bakmayın bağımsız karakterler yer aldığı için rahatça okuma yapabiliyorsunuz. İlla serinin ilk kitabından okumaya başlamanıza gerek yok. Efsun’un büyüleyici güzelliği, Tekin’in hayatındaki tüm dengeleri sarsar. Kendini ona layık görmeyen Tekin, içindeki güçlü çekime rağmen Efsun’dan uzak durmaya çalışır; fakat her karşılaşmaları bu kararı daha da zorlaştırır. Efsun ise Tekin’in kendisi için yanlış biri olduğunu bilse de ona karşı koyamaz ve ikisi de birbirlerine duydukları karşı konulamaz çekimle baş etmeye çalışırken duygularının içinde giderek daha fazla kaybolurlar. Çağla Fulya’nın kaleminden daha önce okuma yapmamıştım, yeni tanıştım. Özellikle yazarın kadın erkek ilişkileri üzerine yazdığı kitapların sevildiğini görmüştüm, açıkçası beni şaşırtmadı yazar ben de kalemini sevdim. Tekin gerçekten beni çok şaşırtan bir karakter oldu. Aşırı çapkın bir adamdan bahsediyoruz ve adı tekin olsa da kendisi hiç tekin değil. Cayır cayır red flagim ben diye bağıran bir adam. Aşık olabileceğini düşünmezdim lakin gerçekten aşık oldu arkadaşlar. Ben Efsun’a çok üzüldüm ama gerçekten. Hem bu hayatta annesinin ölümüyle sarsılıyor hem de onu kimse istemiyor. Gerçekten çalkantılı bir ruh hali içerisinde yanlış kararlar alacak diye aklım çıktı. Allahtan Efsun’un ablası Meyra gerçekten temiz kalpli bir karakter de kardeşine sahip çıktı.
EfsunkârÇağla Fulya · Kaktüs Sanat · 202515 okunma