Aşktan Adamlar - 3

Kaktüs Sanat
Sıralamalar

Efsunkar
Puan vermedi
Bazı hikâyeler vardır; daha ilk sayfalardan itibaren kalbinizde bir yere dokunur. Efsun ve Tekin’in hikâyesi de tam olarak böyle bir yolculuk. Efsun, hayatın ona erken yaşta yüklediği kayıplara
Aşk
2025 235. kitabı
EFSUNKÂR Herkese Merhabalar..
2026 26. kitabı
Merhaba kitap dostlarım Bugün sizlere, Efsunkâr kitabıyla tanıyıp kalemiyle beni ilk andan itibaren etkisi altına alan sevgili Çağla Fulya ile geldim . Yazarın kelimelerle kurduğu dünya gerçekten
2026 12. kitabı
Yazardan okuduğum ikinci kitap.Daha önce yazardan #yazgecesi isimli eseri okumuş ve beğenmiştim.Bu sebeple yazarın kalemine aşinayım.Sade ve yormayan ancak kendini okutmayı başaran bir kalemi var
2026 29. kitabı
Herkese selam. Nasılsınız? Bugün sizlere kalemini çok merak ettiğim yazarlardan biri olan
Çağla Fulya
'nın 'Efsunkâr' kitabı ile geldim. Aşktan Adamlar serisinin üçüncü kitabıdır. Seri
2026 41. kitabı
EFSUNKAR Çağla Fulya Merhabaalar, yeni bir kitap ile geldim. Yazardan daha önce okuma yapmamıştım, farklı yazarlar tanımayı ve yeni eserler okumayı seviyorum. Aşktan Adamlar Serisi’nin üçüncü kitabı olduğuna bakmayın bağımsız karakterler yer aldığı için rahatça okuma yapabiliyorsunuz. İlla serinin ilk kitabından okumaya başlamanıza gerek yok. Efsun’un büyüleyici güzelliği, Tekin’in hayatındaki tüm dengeleri sarsar. Kendini ona layık görmeyen Tekin, içindeki güçlü çekime rağmen Efsun’dan uzak durmaya çalışır; fakat her karşılaşmaları bu kararı daha da zorlaştırır. Efsun ise Tekin’in kendisi için yanlış biri olduğunu bilse de ona karşı koyamaz ve ikisi de birbirlerine duydukları karşı konulamaz çekimle baş etmeye çalışırken duygularının içinde giderek daha fazla kaybolurlar. Çağla Fulya’nın kaleminden daha önce okuma yapmamıştım, yeni tanıştım. Özellikle yazarın kadın erkek ilişkileri üzerine yazdığı kitapların sevildiğini görmüştüm, açıkçası beni şaşırtmadı yazar ben de kalemini sevdim. Tekin gerçekten beni çok şaşırtan bir karakter oldu. Aşırı çapkın bir adamdan bahsediyoruz ve adı tekin olsa da kendisi hiç tekin değil. Cayır cayır red flagim ben diye bağıran bir adam. Aşık olabileceğini düşünmezdim lakin gerçekten aşık oldu arkadaşlar. Ben Efsun’a çok üzüldüm ama gerçekten. Hem bu hayatta annesinin ölümüyle sarsılıyor hem de onu kimse istemiyor. Gerçekten çalkantılı bir ruh hali içerisinde yanlış kararlar alacak diye aklım çıktı. Allahtan Efsun’un ablası Meyra gerçekten temiz kalpli bir karakter de kardeşine sahip çıktı.
2025 409. kitabı
Aşktan korkan birinin güzel sevmesi mümkün mü bir kalbi? Yoksa geride sadece hayal kırıklığı mı bırakır? Esas erkeğimiz Tekin tam bir 'Bay Yanlış'tır. Kendisi aşka epey bir karşıdır ve kimseleri sevemez. Üstelik rahatına da epey bir düşkündür. Arkadaşlarının iş hayatı bile ona yoğun geliyordur. Hayatından memnun olan Tekin bir gün hayatını altüst edecek olan o kadınla karşılaşır. Efsun. Efsun'u görür görmez ondan etkilenen Tekin'in büyük konuşmanın bedelini ödeme vakti gelmiştir. Ancak bunu pek de istememektedir. Bir yandan daha önce hiç hissetmediği duyguları hissetmeye başlarken diğer yandan ise aşka karşı olduğunu söyler ama aslında aşktan korkar. Cesareti olmayan biri bir başkasını mutlu edebilir mi? Yoksa geride sadece kırık bir kalp mi bırakır? Kitap çok güzeldi ve çok güldürdü. Bazen de sinirlendim tabii Tekin Bey'e. Boyunun ölçüsünü aldı tabii. Konu güzeldi, anlatım zaten mükemmel. İki günde okudum desem de dün gece saat 00.00'dan sonra uykulu gözlerle bitirdim ve dört saat uyudum. Ne yapayım, bırakamadım elimden. Benim de bağımlılığık bu yani Bu arada kitap Aşktan Adamlar serisinin üçüncü kitabı ve kitapta önceki kitaptaki karakterlere de yer verilmesi beni mutlu etti, biricik çiftlerimi özlemişim. Sıralama şu şekilde: Bal Bela, Siyahın Kelebeği, Efsunkâr, Yaz Gecesi. Mutlaka tanımanız gereken bir yazardan mutlaka okumanız gereken bir seri. Tavsiye ediyorum
2025 166. kitabı
ÇAĞLA FULYA~EFSUNKAR~ Selam.Bugün sizlere kalemini çok sevdiğim sevgili cagla.fulya ‘nın #aşktanadamlar serisinin üçüncü kitabıyla geldim.Yine bizi o kadar güzel bir romantik kitap karşılıyor ki
2025 19. kitabı
Tekin yakışıklı bir o kadar da çapkın bir adam. Yurtdışından döndükten sonra, kuzeni Öykü ve onun eşi Poyraz'ın şirketinde çalışmaya başlamış. Hayatı hızlı yaşamayı seven, bir kez görüştüğü
2025 132. kitabı
Efsun.. Adı gibi büyülü ve güzel bir kadın. Güzel Sanatlar Fakültesi 'nden mezun olan genç kadın, kendine ait stüdyosunda resimler yapan biri. Annesinin vefatından sonra tek kalıyor ve kendisini henuz bilmeyen ablası Meyra 'yı buluyor. Ve Meyra kardeşini resmen himayesine alıyor. Tekin.. Tüm kadınlar tarafından sevilen çapkın is adamı. Evet o bunu biliyor ve resmen bu şekilde hayatına devam etmekten büyük keyif alıyor. Çünkü o aşk insanı değil. Aşk onun merkezinde asla olamaz. Yıllardır aslında aynı ortamda zaman zaman bir araya geliyor bu ikili. Ama hiçbir şekilde fazla sohbete girmiyor. Ta ki bir gece eğlenmeye giden kızları erkekler evlerine bırakana kadar. Tekin , Efsun 'u evine bırakırken şahit olduğu olaydan sonra genç kadını tek bırakmaz. Çünkü Efsun 'un eski sevgilisi tam takıntılı bir adam. Bunu gören Tekin , genç kadını korumak için ufak çaplı bir oyuna ayak uydurur. Fakat hesaba kalmadığı bir şey var. O oyun ikilinin ayağına dolanıp bambaşka bir boyuta dolanacak.. Sakin , akıcı ve eğlenceli bir ask hikayesi. Efsun'un sağlam duruşuna hayran oldum. Tekin 'e kızdığım zamanlar oldu. Çünkü en çok gel git ruhu halleri ondaydi. Onunda sebebini öğreniyoruz bu arada. Severek okudum . Yazardan okuduğum ilk eserdi. Kalemini çok sevdim.

Çağla FulyaYazar · 1 kitap
1996 yılında İstanbul’da doğdu. Sanatı belli bir yönüyle değil, salt sanat olarak ele aldı ve pek çok sanata ilgi duydu. Küçük yaşlarda edindiği kitap okuma sevgisi, zamanla içinde yazma arzusunu uyandırdı. 2019 yılında ilk romanı Bal Bela okuyucuyla buluştu. 2020 yılında edebiyat kökenli sanat dergisi Darağacı Sanat’a katıldı. Dergide öykü, deneme ve şiirlerini yayımlamanın yanında, tasarım ve mizanpaj alanlarında da faaliyet gösteren Çağla Fulya, şimdilerde kurucularından olduğu Kaktüs Sanat Yayınevi'nde Yayın Koordinatörü, yine kurucularından olduğu Şeker Fabrikası Yayınevi'nde Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışmakta, hayatını okuyarak ve yazarak kazanmaktadır.